Adela Popescu și Radu Vâlcan, întâlnire emoționantă, după o lună de zile: „A meritat fiecare clipă de nesomn și de oboseală”

Data publicării:

Radu Vâlcan și-a revăzut familia, după o lună de zile în care aceștia au stat despărțiți.

Radu Vâlcan și Adela Popescu au stat despărțiți timp de aproximativ o lună de zile. Îndrăgitul prezentator a fost nevoit să plece în Thailanda la finalul lunii noiembrie, acolo unde se filmează noua ediție a show-lui „Insula Iubirii”. Chiar dacă și-ar fi dorit să-și însoțească soțul, Adela a fost nevoită să rămână în România, alături de cei trei copii. Se pare însă că dorul a fost prea mare, iar vedeta i-a luat pe micuți și au plecat în Asia, pentru a-l vedea pe Radu Vâlcan. Toate momentele speciale au fost publicate de vedetă pe rețelele de socializare, unde întâlnirea pare extrem de emoționantă, iar micuții erau în culmea fericirii pentru că-și vedeau tatăl, în sfârșit, după o lună de zile. 

„După muulte ore de zbor, de 12 ore, plus escală, plus aeroport, am ajuns cu bine în Phuket. Nu sunt încă hotărâtă dacă zborul de noapte este o idee bună, atunci când călătorești cu copii mici. Mă mai gândesc, însă revederea a meritat fiecare clipă de nesomn și de oboseală.”, a fost mesajul transmis de Adela Popescu, pe rețelele de socializare. 

Poate te interesează și: Adela Popescu se retrage din televiziune: „Gata, îmi doresc să-mi trag sufletul” 

 

Motivul pentru care Adela Popescu nu a plecat de la început, în Thailanda

Adela Popescu a luat toate variantele în calcul, pentru a pleca alături de soțul ei, în Thailanda. Cu toate acestea, după ce a analizat opțiunile ce stăteau în picioare, frumoasa prezentatoare și-a dat seama că nu are cum să stea departe de casă atât de mult timp, întrucât copiii au diverse activități de desfășurat, de la care nu se pot abate. 

„Nu aveam cum să plec. M-am gândit, doar că băiatul cel mare are școală. Tu crezi că nu am luat toate variantele astea în calcul? Dar nu s-a putut. Dacă aș fi vrut? Înnebunită”, a declarat Adela Popescu, pentru ego.ro

Citește și: Adela Popescu nu mai doarme în același pat cu Radu Vâlcan. Unde a ajuns să se odihnească acum prezentatorul

 

„M-am făcut că nu bag de seama golul din stomac”

De asemenea, după plecarea lui Radu Vâlcan, vedeta a ținut să le transmită fanilor un mesaj, pe rețelele de socializare, unde le-a scris gândurile și sentimentele ce o înceracă la această despărțire. Faptul că nu era pentru prima dată când cei doi aveau să stea despărțiți pentru atât de mult timp a ajuta-o însă pe vedetă să treacă mai repede peste „golul din stomac” și să o facă să se concentreze pe lucrurile pe care trebuia să le gestioneze de una singură, în perioada următoare. 

„Poza asta mi-a făcut-o Radu la ultimul prânz înainte de plecarea lui în Thailanda.
Sigur, știu, o luna trece repede. Am mai experimentat asta și ce e rău se uită, ce e bun, e bine primit. 
Dacă până acum lăcrimăm nițel după despărțirile de la aeroport, de dată asta, m-am făcut că nu bag de seama golul din stomac și m-am concentrat pe lucruri concrete. Mai exact programul copiilor, treburi administrative, chestii de ordine internă, etc. 
Pentru că, real, cu trei copii acasă, cu programe diferite de dus-adus la școală/grădi, opționale, activități, cumpărături, lansări de piese, emisiuni, finală “Sunt celebru, scoate-mă de aici”, campanii, manichiuri, etc, chiar nu mai e timp de văicăreli.
În consecință, doamna Doina, tu când ai de gând să vii la București? Nu te-ai săturat de vacanță?”, a transmis Adela Popescu, pe Facebook. 

VEZI și: Cabral, înlocuit la PRO TV. Cine e vedeta care a bătut palma cu postul de televiziune: ”Am așteptat mult timp acest moment”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel