Adela Popescu nu mai doarme în același pat cu Radu Vâlcan. Unde a ajuns să se odihnească acum prezentatorul

Data publicării:

Adela Popescu a făcut publice niște fotografii savuroase, cu soțul ei.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au parte de adevărate provocări, în viața de zi cu zi, când trebuie să aibă grijă de cei trei copii, dar să se ocupe și de planul profesional. Chiar dacă, aceștia sunt, de cele mai multe ori, relaxați, întrucât s-au obișnuit deja cu acest ritm de viață, uneori, provocările îi mai iau chiar și pe ei prin surprindere. Ajunși recent toți cinci într-o cameră de hotel, Adela Popescu le-a dezvăluit fanilor o imagine savuroasă. Soțul e a fost nevoit să se culce în pătuțul celui mic, întrucât... nu mai avea loc în pat. Situația a stârnit imediat amuzamentul fanilor, care i-au „plâns de milă” lui Radu Vâlcan.

„Dinamica unei familii cu cinci membri într-o camera de hotel.”, a scris Adela Popescu, pe Instagram.

 

Totuși, la scurt timp, prezentatoarea a dezvăluit o nouă fotografie, în care dă se înțeles faptul că nu tatăl copiilor a fost cel dezavantajat, în această situație. În timp ce Radu Vâlcan dormea liniștit în pătuțul copilului cel mic, aceasta trebuia să aibă grijă singură, de toți cei trei băieți.

„Pentru toți cei care au plâns de mila soțului și nu s-au întrebat mie cum mi-a fost. Mulțumesc, sunt bine, am doar degetele de la picioare degerate și-un torticolis. Dar, hei! stați liniștiți, tatăl e bine, micuțul.”, a revenit Adela Popescu, într-o nouă postare.

Adela Popescu, dieta cu care se menține în formă după cele trei nașteri

„Sunt momente când atenţia noastră toată nu are cum să mai fie îndreptată unul către celălalt”

Recent, cei doi vorbeau despre schimbările ce au apărut în viața de cuplu, odată cu apariția copiilor. Și pe atunci, aceștia recunoșteau faptul că mai există seri în care nu-și mai găsesc întotdeauna energia să se ocupe unul de celălalt, însă aceste sacrificii sunt firești, spuneau ei.

"Am avut perioade în care nu a mai fost timp de pupicul de noapte bună, asta pentru ca eu adormeam cu doi copii pe mine şi Radu cu celălalt. Deci, da, sunt momente când atenţia noastră toată nu are cum să mai fie îndreptată unul către celălalt, dar e normal, cred, să fie aşa. Însă, când simţim că se prelungește starea, ieşim la o cină, deschidem un prosecco, povestim despre ce ne doare şi reușim să ne reconectăm.", a declarat Adela Popescu, potrivit viva.

"Este evident că în viața fiecărui cuplu există discuții, mai mari sau mai mici. Nici noi nu facem excepție. Dar niciodată nu s-a ajuns în punctul în care ne-am fi putut gândi că nu există ieșire din situația respectivă. Și asta, pentru că ne cunoaștem suficient de bine încât să știm cum să gestionăm momentul. Dar, cum spuneam, trebuie să existe o bază solidă. Ceea ce, din fericire, în cazul nostru a rămas la fel.", a adăugat și Radu Vâlcan.

Radu Vâlcan și Adela Popescu, despre momentele de gelozie din cuplu: "Telefoanele noastre sunt la comun"

Sacrificiul făcut de Adela Popescu, pentru Radu Vâlcan

Mai mult, prezentatoarea spunea că ea este o persoană mult mai extrovertită, decât partenerul ei de viață. Acest lucru i-a impus Adelei să fie ceva mai restrictivă cu privire la ieșirile pe care le organiza în trecut cu prietenii ei, însă totul merită, spune ea. 

"Radu este introvertit cu cei din jur, acasă turuie pur şi simplu. Noi nu am fost deficitari niciodată la capitolul comunicare. E adevărat că eu iubesc mai mult decât el adunările şi mărturisesc că am devenit mai selectivă din cauza lui, însă nu mi se pare un sacrificiu prea mare pentru liniştea familiei noastre. Eu apreciez enorm că îmi respectă familia, că nu m-a pus niciodată să aleg, că înțelege cât de important este aspectul acesta pentru mine. Şi că înţelege că, dacă eu sunt fericită şi împăcată, pot oferi totul în relaţia noastră.", a mai dezvăluit Adela Popescu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel