Cabral, înlocuit la PRO TV. Cine e vedeta care a bătut palma cu postul de televiziune: ”Am așteptat mult timp acest moment”

Data publicării:

Cabral și emisiunea „Ce spun românii” a fost scoasă din grila PRO TV, iată cine îi ia locul. 

Din 12 decembrie, Cosmin Seleși vine în locul lui Cabral, de la ora 18:00, și le aduce telespectatorilor un show de neratat: Batem palma? 


Formatul în care norocul și intuiția sunt cele care fac diferența. Emisiunea în care răspunzând la o întrebare aparent simplă ai putea obține o sumă importantă de bani. Batem Palma? 
Au mai rămas doar câteva zile până când telespectatorii se vor putea bucura de luni până vineri, de la ora 18:00, de un show ce nu trebuie ratat! Cosmin Seleși le aduce tuturor celor de acasă, din 12 decembrie, formatul în care cei care riscă și se folosesc de noroc pot câștiga o sumă importantă de bani... sau dimpotrivă una extrem de mică! 
24 de concurenți. 24 de cutii roșii care ascund sume de la 1 ban la 100.000 lei. O oră de entertainment de neratat. Batem Palma?
Cosmin Seleși abia așteaptă întâlnirea cu cei de acasă și este convins că telespectatorii se vor bucura la maximum de noul show: ” Am așteptat mult timp acest moment să vă pot spune că au mai rămas doar câteva zile și ne vedem! Sunt foarte încântat că vom fi alături de cei de acasă de luni până vineri și sper să vă aducem relaxarea atât de necesară după o zi încărcată. Veți face cunoștință cu niște concurenți extraordinari și am siguranța că îi veți îndrăgi din prima clipă. Despre Batem Palma? vă mai spun doar atât: o să vă treacă prin toate emoțiile și o să vă lase cu un zâmbet larg pe față. Ne vedem pe 12 decembrie!”
Cine vor fi primii norocoși care se vor lupta cu propria intuiție pentru a câștiga sume importante de bani? Cu cât vor pleca acasă? Va fi loc de regrete la final? Nu ratați, din 12 decembrie, show-ul finalului de an. 

Cabral ia o pauză de la televiziune

Cabral s-a făcut extrem de remarcat în ultima vreme în televiziune, prezentând show-uri importante din cadrului postului Pro TV. În urmă cu doar puțin timp, acesta abia ce s-a întors din Republica Dominicană, acolo unde a prezentat emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”, împreună cu Adela Popescu. Chiar dacă publicul îl adoră pentru profesionalismul de care a dat dovadă în timp, dar și pentru carisma și naturalețea pe care o arată mereu pe micile ecrane, Cabral a dat o veste neașteptată. Acesta le-a transmis fanilor săi că a obosit, motiv pentru care își dorește să ia o pauză de la televiziune. 

„În viața reală fiecare se chinuie cu proprii șlapi, are propriile zbateri, cară proprii saci de cartofi. Ei, fix de cartofii ăștia zic acum. Eu… o să-i las puțin pe-ai mei pe trepte, aici. Nu că mă opresc, nu că mă las. Nu că-mi place sau că nu-mi mai place. Nu că nu mai am chef.

Dar am obosit. Știu că sună a răsfăț… am obosit ăsta. Poate e, nu știu. Ce știu sigur este că am stat de vorbă cu mine toată viața… așa am reușit să fiu mai bun azi decât ieri, așa am putut să mă depășesc, așa m-am convins să nu mă opresc și să trag mai departe, să zâmbesc, să-mi îmbrățișez oamenii.”, a scris Cabral, pe blogul său personal. 

 

„Am nevoie să apuc să mă odihnesc”

Și, chiar dacă recunoaște faptul că deja are tot programul încărcat pe perioada care vine, celebrul prezentator vrea să renunțe la toate activitățile profesionale pentru moment, din dorința de a nu ajunge la epuizare.

„Și tot așa am ajuns la concluzia că acum am nevoie de timp. De mine. De mine cu copiii mei. De mine cu toți ai mei. Am nevoie să apuc să mă odihnesc. Să mă plictisesc. Să știu ce înseamnă să-mi trag sufletul. Am calendarul înroșit tot, sunt toate aliniate atât de strâns, bine grupate între ele de juri că-s cărămizi, nu ore, zile și ani din viața unui om. Am obosit. O să mă opresc. Puțin… puțin mai mult. Nu știu… Și să nu înțelegi că mă vait. Neah, nu-i cazul. Dar mă opresc acum tocmai ca să n-ajung să mă vait.”, a continuat el.

 

„Muncesc de la 17 ani neîntrerupt”

Cabral a luat această decizie tocmai din cauza faptului că încă de la o vârstă destul de fragedă a învățat să-și câștige proprii bani, motiv pentru care nu s-a bucurat prea mult timp de viață, fără responsabilități.

„M-au învățat ai mei ce-i munca de la 14 ani. Muncesc de la 17 ani neîntrerupt. Într-un ritm de om nebun. În meseria mea am 25 de ani pe post. Cu pauze minime, cu două sau chiar trei proiecte în difuzare în același timp, ba chiar și cu emisiuni diferite difuzate simultan pe trei posturi diferite. Am încercat în fiecare minut să învăț, să fiu mai bun, să respect, să fac bine. Nu știu cat am reușit, dar știu că am încercat.

Acum… nu-și închipuie nimeni că se va opri din învârtit bolovanul ăsta pe care trăim pentru că pun eu cracu’n frână. Nu va dispărea gravitația și nici nu se vor opri iepurii din făcut dragoste. Toate merg mai departe bine-mersi.

Doar că eu… Eu… o să fiu p-aci, la sud de București, cu copiii mei, cu Andreea, cu Artemis, cu ai mei, cu toți ai mei. Și sper să fim bine. Ceea ce vă doresc din inimă și vouă.”, a încheiat Cabral.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel