Adela Popescu se retrage din televiziune: „Gata, îmi doresc să-mi trag sufletul”

Data publicării:

Adela Popescu a dezvăluit ce se va întâmpla cu parcursul ei din cadrul televiziunii unde a activat până acum.

Adela Popescu se află într-o binemeritată pauză, după ce a terminat de filmat emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”, alături de Cabral. Vedeta a stat aproximativ două luni în Republica Dominicană pentru acest show, ceea ce nu i-a fost deloc ușor. Acum însă, toți fanii se întreabă când o vor revedea pe vedetă în cadrul matinalului „Vorbește lumea”, acolo unde Adela este prezentă deja de câteva sezoane. Așadar, pentru a clarifica lucrurile, vedeta spune că situația este destul de incertă, în momentul de față. Îndrăgita prezentatoare nu-și mai dorește în prezent un proiect de televiziune în care să fie implicată zilnic, întrucât viața cu trei copii este destul de solicitantă.

„Gata. Momentan sunt în pauză. Vom vedea ce se va mai întâmpla de la anul. Acum, cel mai mult îmi doresc să-mi trag sufletul. Nu că proiectul a fost greu, ci pentru că, pur şi simplu, viaţa mea de acasă este oricum complicată şi vreau să am din când în când momente de linişte.”, a declarat Adela Popescu, potrivit click!

VEZI și: Andra, duet de excepție cu Adela Popescu. Cele două au strălucit pe scena Operei Naționale / VIDEO

 

Cine o ajută pe Adela Popescu în această perioadă

Radu Vâlcan se va întoarce din Thailanda abia pe 20 decembrie, întrucât acesta filmează la noul sezon „Insula Iubirii”. În acest sens, în toată această perioadă în care a rămas singură acasă, cu copiii, Adela Popescu a dezvăluit de la cine primește ajutor. 

„Mi-e foarte greu să spun că aş vrea un proiect de lungă durată, cum ar fi o telenovelă. Sau că aş vrea o emisiune zilnică, aşa cum este «Vorbeşte Lumea». Pentru că eu consider că este foarte important să am, măcar din când în când, şi momente în care să stau. Radu (Vâlcan, soţul ei, n.r.) a plecat la filmări (pentru «Insula iubirii», de la Antena 1, n.r.), mama mă ajută, e în Bucureşti, o vreme a fost şi mama lui Radu la noi...

Între timp, avem pentru Adrian (fiul cel mai mic, n.r.), în mod special, dar şi pentru curăţenie, o doamnă din Filipine, care şi ea ne ajută... Dar nu este suficient. De exemplu, ca să fiu la filmările finalei de la «Sunt celebru», a fost nevoie de doi adulţi care să stea cu cei trei copii, pentru că altfel era complicat. Dar nu mă plâng, ne e ok aşa, chiar ne descurcăm.

Şi e frumos să ne împlinim visurile. Nu îmi mai doresc copii, iubesc foarte mult copiii, dar văd ce înseamnă, că de fapt a avea copii nu e doar despre a-i naşte, e mai ales despre ce urmează după”, a mai spus ea.

Poate te interesează și: Cabral, înlocuit la PRO TV. Cine e vedeta care a bătut palma cu postul de televiziune: ”Am așteptat mult timp acest moment”

 

Vedeta nu ar participa la un show de supraviețuire

Chiar dacă a fost la cârma emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”, Adela Popescu spune că nu ar putea niciodată să participe din postura de concurent.

„Nu m-aş duce, sincer, niciodată în junglă, pe post de concurentă, la un astfel de show. Am crezut că pot să mănânc multe până am ajuns în competiţia asta şi mi-am dat seama că m-am înşelat.

Mie acesta mi s-a părut lucrul cel mai greu acolo, mâncatul de scârboşenii. Şi când spun asta mă refer la acele probe care au implicat o scârboşenie cu totul ieşită din comun. Nu mi s-a părut greu să sar de la nu ştiu ce înălţime, cum nu mi s-ar părea greu nici să stau nemâncată, dar mi s-a părut că e îngrozitor să mănânci scarboşenii”, a completat Adela.

Adela Popescu, motivul pentru care nu și-a urmat soțul în Thailanda: „Am luat toate variantele în calcul”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel