Adela Popescu și-a spus secretul relației cu Radu Vâlcan: Mă bucur că este așa în anumite proporții

Data actualizării: | Data publicării:
Radu Vâlcan, Adela Popescu, sursa foto Instagram, captură video Youtube, Catalin Maruta
Descriere foto: Radu Vâlcan, Adela Popescu, sursa foto Instagram, captură video Youtube, Catalin Maruta

Într-o emisiune la Antena Stars, Adela Popescu a dezvăluit cum se înțelege cu partenerul său - Radu Vâlcan. Cei doi au și perioade dificile, însă reușesc să treacă peste prin unitatea de care dau dovadă.

Adela Popescu, o personalitate îndrăgită în lumea televiziunii și a muzicii din România, continuă să fascineze publicul cu carisma și talentul său. Născută pe 8 octombrie 1986 în Șușani, Vâlcea, Adela a devenit cunoscută datorită rolurilor sale memorabile în telenovele și emisiuni de succes.

Ei sunt „legați” unul de celălalt, spune Adela, acest detaliu fiind lucrul ce îi face să rezolve orice conflict. Au fost nevoiți să schimbe tactica de multe ori pentru a se putea adapta noilor provocări, după cum spune chiar vedeta.

Citește și: Cum se menține Radu Vâlcan în formă la 47 de ani. Adela Popescu l-a dat de gol: „Se ține țiplă, dar are mare grijă”

„Dar cine a spus că reușesc (n.r. râde). Nu, e o părere care s-a format și mă bucur că este așa, pentru că, da, în anumite proporții, le rezolv pe toate, dar avem și noi zile și perioade care sunt extrem de grele.

Ce ne ține pe noi împreună și ne face să depășim totul împreună este că noi suntem foarte legați unul de celălalt (…).

Și în zona de cuplu avem perioade foarte complicate și învățăm de la an la an, ne-am schimbat și modalitatea prin care gestionăm conflictele, cum le depășim, ne-am schimbat și rolurile, cine lasă, cine e mai arțăgos”, a declarat Adela Popescu pentru Antena Stars.

Vezi și: Ce și-ar dori Adela Popescu să schimbe la Radu Vâlcan: „Ce mă doare e că nu reușește asta și cu copiii”

În altă ordine de idei, Adela transmite că are dubii în anumite momente, când se gândește dacă nu cumva e vina ei, dacă putea ea să fi reacționat diferit în vremurile tensionate.

„În general, lucrurile care nu ne ies sunt din zona personală, adică pur și simplu eu mă supăr pe mine că nu am reușit să expun cum trebuie o situație delicată. Mă gândesc că poate ar fi trebuit să fiu mai diplomată, să aleg un moment mai bun sau că poate nu trebuia să deschid subiectul și cumva, îmi fac „mea culpa' și mă supăr pe mine, chiar dacă eu îi spun că mă supăr pe el. Deci chestii din sfera personală”, a mai spus Adela Popescu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel