Ce și-ar dori Adela Popescu să schimbe la Radu Vâlcan: „Ce mă doare e că nu reușește asta și cu copiii”

Data actualizării: | Data publicării:
Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar
Descriere foto: Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

Adela Popescu a dezvăluit mai multe detalii din interiorul căsniciei cu Radu Vâlcan.

Adela Popescu și Radu Vâlcan obișnuiesc adesea să călătorească alături de cei trei micuți ai lor. Cu toate acestea, cei doi își rezervă, în același timp, și momente destinate doar timpului petrecut în doi, pentru a ține, astfel, aprinsă și flacăra iubirii, un criteriu important în orice mariaj. Vedeta a explicat, astfel, ce schimbări comportamentale a observat când se întoarce din fiecare vacanță cu copiii săi, dar și care ar putea fi argumentul pentru care părinții să-i mai lase din când în când pe micuți acasă și să nu-i ia în fiecare țară străină în care aleg ei să meargă. 

„Noi călătorim cu copiii și i-am luat de foarte mici. Eu pot să fiu de acord cu această afirmație (n.r. că adulții nu trebuie să plece în vacanță fără copii), pentru că de fiecare dată, copii, când ne-am întors, au făcut niște salturi foarte mari din toate punctele de vedere. Cu siguranță au mers, au vorbit mai bine, dacă erau în etapa aia, din punct de vedere emoțional erau mai bine după vacanță, dar asta pentru că ei prind versiunea noastră cea mai bună. Noi în vacanță suntem relaxați, ăsta e un motiv pentru care trebuie să mergi cu copiii în vacanțe.”, a declarat Adela Popescu, în cadrul conferinței Fain și Simplu realizate de Mihai Morar.

Citește și: „Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

De ce crede că nu ar trebui să ia copiii în toate vacanțele

Pe de altă parte, Adela Popescu spune că poate fi de acord în aceeași măsură și cu punctul de vedere al părinților care se situează în cealaltă tabără și decid să-și lase copiii acasă. Vedeta are și un argument bun care să justifice acest lucru. 

„Pe de altă parte, faptul că eu nu am plecat în vacanțe cât eram mică, în afară de cele din țară, mi-a creat mie o așteptare în următoarea etapă a vieții. Dacă eu mi-o consumam când eram mică, nu știu dacă aș fi avut același extaz când călătoream acum, nu știu cum e mai bine.”, a mai spus aceasta.

Citește și: Motivul pentru care Adela Popescu vrea să plece din București: „Eu toată viața am visat să stau în provincie”

Ce și-ar dori să schimbe la Radu Vâlcan

Există și un lucru pe care l-a schimba la soțul său dacă ar putea, în raport cu copiii. Astfel, pe cât de deschis și optimist este față de ea, oferindu-i toată libertatea și încurajarea de care are nevoie, pe atât de sceptic și de panicat este Radu Vâlcan în relația cu cei trei băieți, dezvăluie actrița.

„Eu mă simt atât de puternică, pentru că el tot timpul îmi spună că eu o să pot, o să reușesc, o să fiu minunată și lucrul ăsta mă face să prind aripi. Ce mă doare e că nu reușește asta și cu copiii, e foarte panicos. Eu am fost singură cu copiii în parc și mi-a spus că m-am expus la niște pericole inutile, că nu am procedat corect.”, continuă fosta prezentatoare TV. 

VEZI și: Care a fost momentul ce a determinat-o pe Adela Popescu să-și dea demisia de la Pro TV: „Eram într-o stare absolut îngrozitoare”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel