Cum se menține Radu Vâlcan în formă la 47 de ani. Adela Popescu l-a dat de gol: „Se ține țiplă, dar are mare grijă”

Data actualizării: | Data publicării:
Radu Vâlcan, Adela Popescu, sursa foto Instagram, captură video Youtube, Catalin Maruta
Descriere foto: Radu Vâlcan, Adela Popescu, sursa foto Instagram, captură video Youtube, Catalin Maruta

 Adela Popescu a dezvăluit mai multe detalii cu privire la familia sa, inclusiv despre rutina pe care o are soțul său zilnic, dar și despre educația pe care le-o oferă copiilor.

Adela Popescu s-a declarat mereu a fi extrem de pofticioasă și de greu de stăpânit, când vine vorba de mâncare. Asta vine în contextul în care Radu Vâlcan se situează exact la polul opus, explică fosta prezentatoare TV, care dezvăluie care este rutina prin care soțul său se menține într-o formă exemplară la vârsta de 47 de ani. Acesta nu doar că face zilnic sport, însă este extrem de atent și când vine vorba de alimentație, fără niciun fel de excepție.

„Se ține țiplă, dar are mare grijă, la el nu există, în fiecare zi a vieții lui, se trezește dimineața și face cel puțin o tură de Herăstrău sau două, depinde de ce energie are, mănâncă doar o masă pe zi, dar și aceea cu atenția. El nu e foarte pofticios, eu cred că genul acesta de viață nu poate fi îmbrățișat de oamenii pofticioși ca mine. Are și alte defecte, sigur. Nu mănâncă dulce, nu-i plac sarmalele, amestecurile, lui nu-i plac tocănițele.

Mănâncă exact ca la carte, adică mâncărurile curate. Pește, uneori macrou. El e pe somon, doradă, pește românesc. Acum, de Paște, pentru a mâncat o felie de cozonac a zis că trebuie să recupereze. Este foarte atent. Are 47 de ani.”, a declarat Adel Popescu, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

Citește și: Ce și-ar dori Adela Popescu să schimbe la Radu Vâlcan: „Ce mă doare e că nu reușește asta și cu copiii”

Cum își educă copiii

Când vine vorba de educația copiilor, Adela Popescu se declară a fi o mamă destul de strictă, care nu a uitat de vechile reguli de parenting și care-și lasă copiii să conștientizeze greșelile pe care le-au făcut. Astfel, această strategie nu este mereu una bună pentru micuții care nu se simt susținuți uneori, spune vedeta care nu încurajează acest model pe care ea îl aplică.

„Eu mereu am avut grijă de ceilalți și nu de ai mei, mereu când mi se pare că cineva se supără pe mine, cred că e vina mea. E o mare greșeală, copiii mei mi-au și reproșat, au zs că își doresc să le iau apărarea. Nu încurajez să se facă asta, mai ales dacă copilul nu a fost de vină. Nu sunt o mamă nebună care spune „nu ai voie să te iei de copilul meu”, nu ai voie să-l agresezi, desigur.”, a mai spus aceasta.

VEZI și: „Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

„Am făcut în mașină teme, în drum spre școală”

Cât despre responsabilitatea băiatului mai mare de a-și face zilnic temele pentru a doua zi, Adela Popescu spune că acest lucru s-a rezolvat. Astfel, dacă în urmă cu ceva timp, acesta uita constant să-și rezolve atribuțiile, ulterior, vedeta a discutat cu profesoara sa și a rugat-o să-l sancționeze de fiecare dată când face asta. De atunci, cel mic și-a învățat lecția, spune Adela.

„Am făcut în mașină teme, în drum spre școală, s-a trezit mai devreme. Mai bine se duce odihnit la școală, dar cu tema nefăcută. Eu am stabilit, i-am spus că dacă nu-și face temele, să primească consecințe, iar acum îmi spune singur.”, a continuat ea.

Citește și: Motivul pentru care Adela Popescu vrea să plece din București: „Eu toată viața am visat să stau în provincie”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel