Adela Popescu și-a propus să slăbească, după ce s-a îngrășat 3 kilograme. Ce o motivează pe vedetă în acest proces: „Mi-e rușine să mai mănânc”

Data publicării:

Adela Popescu a dezvăluit ce o motivează atunci când vrea să slăbească. 

Adela Popescu este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Prezentatoarea TV are mare grijă de felul în care arată, însă, în ultima perioadă recunoaște că a cam dat iama la frigider, motiv pentru care a luat câteva kilograme în plus. 

Adela Popescu și-a propus să slăbească, după ce s-a îngrășat 3 kilograme

Chiar dacă soțul ei, dar și oamenii din jur îi spun că arată impecabil, Adela Popescu recunoaște că nu se simte confortabil cu kilogramele pe care le-a luat în plus, motiv pentru care vrea să slăbească. Legat de alimentație, vedeta spune că nu prea se poate abține, însă lucrul care o motivează cel mai mult este sala de sport. 

„Pe scurt, am luat 3 kilograme. Chiar dacă unele persoane spun că arăt foarte bine, așa cum este cazul lui Radu, eu mă simt confortabil cu minus trei kile față de câte am acum. Așa că am încercat să găsesc soluții. Am zis să nu țin diete pentru că m-aș frustra și am decis să reduc din cantitatea de mâncare. M-a ținut ambiția doar până la prânz când am devorat un sandviș cu focaccia și mortadela, apoi o ciorbă de perișoare și creveți în unt. Analizând situația mi-am dat seama de ce e important sportul pentru mine. Pentru că mă face să-mi fie rușine. Să-mi fie rușine pentru munca depusă la sală. Dacă mă gândesc la cât efort am făcut la fitness, mi-e rușine să mai mănânc', a mărturisit Adela Popescu.

De ce a plecat Adela Popescu de la „Vorbește lumea”

Adela Popescu a decis să plece din cadrul proiectului „Vorbește lumea”, deoarece și-a dorit să se odihnească mai mult, pierzând foarte multă energie și la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

„Sunt celebru, scoate-mă de aici' a început imediat după „Vorbește lumea', după niște ani în care eu la două luni după ce nășteam eram deja pe post. Și a fost minunat, a fost o perioadă foarte frumoasă, dar grea. Și am stat așa un pic și am zis: am nevoie pur și simplu de odihnă. Adică un om care se trezește la 8.00 și adoarme la 8.30, înseamnă că este un om foarte obosit, extenuat pur și simplu. Și atunci nu, trebuia să mă odihnesc efectiv și asta fac și mă simt minunat', a spus ea, potrivit playtech.ro.

Când revine Adela Popescu în televiziune

„Am mai spus că e așa de bine să te culci când vrei dimineața, după ce ai pregătit copiii, să te pui înapoi în pat și să mai dormi trei ore, dar îmi lipsește televiziunea, sunt în discuții acum chiar cu postul la care m-am consacrat. Sunt în discuții cu niște proiecte, vreau să văd ce mi se potrivește, ce e în ordine, iar în toamnă probabil că o să mă vedeți în ce am ales.”, a declarat Adela Popescu, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Citește și: Smiley o susține pe Simona Halep în scandalul dopajului. Ce mesaj a transmis artistul: „Sunt sigur că ar ieși pozitiv și după 100 de teste”

Ce mănâncă Ilinca Vandici în fiecare zi, pentru a se menține în formă. Vedeta a dezvăluit secretul: „Evit aceste produse”

Andreea Străvoiu, prezentatoarea Roventura, de la Kanal D, vrea să fie amintită pentru caracterul ei: „Nu vreau să calc pe cadavre ca să ajung acolo unde îmi doresc”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel