Andreea Străvoiu, prezentatoarea Roventura, de la Kanal D, vrea să fie amintită pentru caracterul ei: „Nu vreau să calc pe cadavre ca să ajung acolo unde îmi doresc”

Data actualizării: | Data publicării:

Andreea Străvoiu a uimit pe toată lumea cu atitudinea ei din showbiz. Prezentatoarea dorește să urce treptele profesionale fără a fi lipsită de moralitate.

Andreea Străvoiu a ajuns în atenția publicului după participarea acesteia la celebra emisiune „Bravo, ai stil!”. În urma competiției, Andreea a reușit să-și facă intrarea în televiziune. Ea acum are propria emisiune „Roventura”, la Kanal D, și și-a propus să descopere frumoasele locuri ale României, atât din punct de vedere turistic, cât și culinar.

Vezi și: Obiceiul cu care a rămas Andreea Străvoiu, în urma participării la „Bravo ai stil!”: „Trebuie să mă pregătesc”

Ce face pentru a se dezvolta personal

Cu ocazia unui interviu, Andreea a vorbit despre modul în care reușește să se mențină informată, dar și despre cum încearcă să fie într-o contină dezvoltare personală. Ea se consideră o femeie de succes, iar acest fapt este datorat muncii pentru care s-a dăruit cu totul în ultimul timp. Ea citește foarte mult, practică exerciții de dicție și încearcă să acumuleze cât mai multe experiențe.

„Da, mă consider o femeie de succes fără să fiu modestă! Pentru că am muncit foarte mult pentru ceea ce sunt astăzi și nu mă refer decât la job-ul propriu-zis, ca să fii la locul de muncă serios, disciplinat, muncitor, nu decât la asta, ci și în spate, ce înseamnă să poți să ajungi într-un punct în care să vorbești și să spui ceva corect și coerent. Exact asta am făcut, citesc, am făcut dicție, mă informez, ascult părerile oamenilor, sunt atentă la felul în care arăt, la felul cum mă îmbrac. Am evoluat și evident evoluția înseamnă succes. Mai am mult până ajung în punctul pe care mi-l doresc și mai am mult de lucrat. Și niciodată nu va fi succesul deplin, dar de unde am plecat și unde sunt astăzi, este un succes, mai ales pentru că mi-am îndeplinit visul.” a spus Andreea Străvoiu la FRESH by UNICA.

Vezi și: Cum arată ținuta perfecta pentru Andreea Străvoiu: "De obicei mă orientez...”

Nu vrea să fie amintită pentru „călcarea pe cadavre”

Vezi și: Cum arată garderoba Andreei Străvoiu. Vedeta are mare grijă de felul în care arată: „Trebuie investit acolo”/ EXCLUSIV

Unul dintre lucrurile de apreciat la vedetă este faptul că ea nu consideră o soluția „călcarea pe cadavre” pentru a ajunge acolo unde îți dorești. Andreea Străvoiu dorește să fie aminită drept o persoană integră și morală, de aceea face tot ce poate pentru a dobândi cât mai multe calități pozitive în acest sens.

„Cred că aș putea să spun, să mă descriu, exact așa cum spun cel mai des oamenii că sunt eu: o fată cu bun-simț. Îmi place foarte mult chestia asta, ador. De fiecare dată când aud lucrul ăsta, și-l aud destul de des: `Îmi place că ai bun simț!`, ador chestia asta. Nu știu câți oameni în ziua de astăzi mai primesc complimentul acesta, că în general primești, ești frumos, ești deștept, dar ai bun-simț, asta înseamnă că e o calitate. Îmi place și aș vrea să rămân așa și să fiu ținută minte. Nu vreau să fiu nici arogantă, nu vreau să fiu nici răutăcioasă, nu vreau să calc pe cadavre ca să ajung acolo unde îmi doresc! Vreau să fiu un om cu bun-simț, cu coloană vertebrală, un om care evoluează frumos și care, dacă Dumnezeu vrea, pot să ajung mai departe și mai sus pe scara asta a vieții.” a declarat Andreea Străvoiu la FRESH by UNICA.

Vezi și: Ce face Andreea Străvoiu cu hainele pe care nu le mai poartă: „De la un sezon la celălalt îmi triez hainele” / VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel