Adela Popescu, probleme cu bona din Republica Dominicană: „Mi s-a schimbat copilul”. Ce a pățit vedeta

Data publicării:

Adela Popescu le-a povestit fanilor o întâmplare dificilă prin care a trecut, când a plecat în Republica Dominicană.

Adela Popescu a povestit pe rețelele de socializare experiența mai neplăcută prin care a trecut, atunci când a plecat în Republica Dominicană, pentru a filma noul sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Vedeta a părăsit România însoțită de Radu Vâlcan atunci, care s-a întors de curând în țară, dar și de cei trei copii ai cuplului. Dacă totul părea perfect, prima problemă întâmpinată de celebrul cuplu a fost în momentul în care bona familiei nu a putut să-i însoțească, din cauza actelor care o țineau pe loc. 

„Acum două luni ne-am îmbarcat în avion și am plecat în Republica Dominicană. Am întâmpinat ceva probleme, pentru că bona bebelușului nostru nu avea însă acte, ea fiind cetățean filipinez și avea nevoie de o viză specială. Am plecat așadar fără ea, până ar fi rezolvat cu actele. Eu am avut la început trei zile libere, astfel încât am putut să ne descurcăm, numai că se apropia prima zi de filmare și Radu ar fi rămas acasă cu toți copiii și eu nu știam cât urma să filmez. Am intrat într-o panică și nu știam ce să facem. Prima zi a fost cum a fost, telefoane al Consulat, Ambasadă și actele bonei nu ieșeau. Eu aveam o stare de vinovăție și îngrijorare și am zis că trebuie să găsim ceva local, până vine fata noastră. I-am rugat pe cei cu care filmăm să-mi găsească pe cineva. Mi-au găsit repede o fată de 23 de ani.”, a povestit Adela Popescu pe Instagram. 

Poate te interesează și: Shurubel, secretul unei căsnicii fericite. Obiceiul soției care îl scoate din minți pe prezentatorul de la Vorbește lumea: „Am rugat-o de o mie de ori să nu...” / EXCLUSIV

 

 

„Mi s-a schimbat copilul, pur și simplu”

Faptul că au găsit rapid o bonă pentru cel mic a fost un motiv de bucurie, dar ce a urmat după nu a mai fost deloc pe placul vedetei. Aceasta nu a știut deloc cum să se comporte cu Adrian, motiv pentru care comportamentul micuțului a ajuns să se schimbe radical. Imediat ce și-a dat seama de aceste lucruri, Adela Popescu a decis să renunțe la bona din Dominicană și să se mai descurce câteva zile singuri, până avea să ajungă bona lor, din România. 

“Ideea este că eu abia atunci am înțeles ce înseamnă un om nepotrivit care să stea cu copiii tăi. Până atunci nu credeam. Credeam că orice om se adaptează dacă îi dai timp, dacă ai răbdare, dar nu este așa.

Lidia Buble, momente dramatice în cadrul unei emisiuni: „Nu pot. Nu-mi vine să cred”. Artista nu s-a putut opri din plâns / VIDEO

 

Pur și simplu bebelușul nostru care era foarte prietenos și  zâmbăreț, care stătea în brațe la oricine, după câteva zile de stat cu această fată – ea supravegheată, nu-mi imaginez că a făcut cine știe ce –, s-a schimbat total, era anxios, plângea foarte mult și am stat cu el.

Ea se așeza pe canapea, bebelușul pe covor. La un an și o lună, cât are el, este în perioada de explorare, este esențial să te ții după el, să îi îndeplinești toate dorințele, pentru că el acum descoperă lumea, așa că l-a frustrat extrem de tare că nu-l lăsa. După zilele astea, a și venit vestea cea bună că vine fata noastră și am zis că asta este, mai suportăm trei zile și gata. Mi s-a schimbat copilul, pur și simplu. Așa ne-am dat seama că nu mai trebuie să petreacă timp cu cel mic.”, a povestit Adela Popescu pe Instagram.

Primul concurent care a cedat psihic și a strigat ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. El părăsește emisiunea



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel