Primul concurent care a cedat psihic și a strigat ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. El părăsește emisiunea

Data publicării:
sursa foto Pro tV
Descriere foto: sursa foto Pro tV

S-a produs o eliminare foarte neașteptată în cadrul competiției ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Mai multe vedete au acceptat provocarea de a-și testa limitele și de a-și înfrunta cele mai mari frici, trăind în mijlocul junglei dominicane. Celebritățile care însă nu mai rezistă presiunilor și vor să plece acasă trebuie să strige „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, iar eliminarea din cadrul emisiunii se face imediat. În ediția de pe 22 septembrie, fanii au avut surpriza să vadă în cadrul reality show-lui faptul că prima vedetă a pronunțat această propoziție, când niciunul dintre colegii săi nu s-ar fi gândit la asta.

”Nu pot să trăiesc cu astfel de oameni, mi-e groază că vine iar o noapte, nu mă pot monta psihic să fac față acestor oameni care sunt toți răi. Am trecut prin prea multe, poate e greșeala mea că sunt prea sincer și spun ce gândesc la primul instinct, poate că sunt prea vulcanic... Este cel mai bine pentru mine. Ideea este că vreau să strig „Sunt celebru, scoate-mă de-aici!” Sunt cu psihicul la pâmânt”. Este cel mai bine pentru mine, nu mai am răbdare nici să aștept eliminările. Nu vreau ca cei de acasă să mă considere un laș, nu am făcut-o din dovadă de lașitate. Sunt puțin dezamăgit de mine, pentru că simt că puteam mai mult, doar că psihicul meu e praf, din cauza presiunii din tabără. Nu mă mai pot redresa deloc. Îmi pare rău că o las pe Lidia aici.”, a declarat Răzvan Botezatu în cadrul emisiunii de supraviețuire.

„Sunt alți lași în echipă, dar nu el.”, a intervenit și Ruxi.

„Care sunt ăia? Poți să dai nume, că nu ne deranjează.”, a întrebat-o imediat Giani Kiriță.

„Nu vreau să dau nume, de ce te ataci?”, i-a răspuns imediat influencerița.

 Cabral și Adela Popescu au intrat în tabără și l-au elimina pe loc pe concurentul care nu și-a mai dorit să rămână în jungla din Republica Dominicană.

”Astăzi, un coleg de-al vostru a strigat <”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”> și nu a strigat în timpul unei probe imposibile, pe care nu putea să o ducă la capăt. A strigat asta aici, în locul care trebuia să-i fie casă, alături de oamenii care, teoretic, s-ar fi crezut că-i sunt alături”, a spus Cabral.

„Am oprit filmările complet”. Ce se va întâmpla cu emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, după ce un uragan a lovit insula

Cristi Mitrea, cuvinte jignitoare la adresa lui Răzvan Botezatu

În timp ce unii colegi s-au arătat a fi triști, din cauza acestei eliminări neașteptate, alții i-au adresat cuvinte dure lui Răzvan Botezatu, înainte să plece acasă.

„Țipi la orice ca un nebun, trebuie să ai un motiv ca să ridici tonul. Noi am reacționat la niște vorbe aruncate în vânt, la niște răutăți. Nu o să mori, stai acolo liniștit. Ești zero barat. Nu știi să aprinzi nici focul. Ești de râs de multe ori.”, i-a spus Cristi Mitrea lui Răzvan Botezatu.

„Iartă-mă că intervin, dar Răzvan a fost primul care a aprins focul.”, a intervenit Lidia Buble.

„Acest băiat dacă nu este în centrul atenției moare încet. Drum lin, du-te în treaba ta.”, a mai spus Cristi Mitrea.

Giani Kiriță face dezvăluiri cutremurătoare despre copilăria sa: ”Tata se îmbăta și o bătea. O călca în picioare, o învia cu apă!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel