Adela Popescu își ia bonă filipineză pentru al treilea copil: „Mi-am dorit o doamnă cu experiență, nu vreo tinerică”

Data actualizării: | Data publicării:

Adela Popescu a anunțat că a făcut toate demersurile pentru a contracta o bonă din Filipine. Femeia va locui în casa actriței, în cea mai frumoasă cameră. 

Adela Popescu este însărcinată în 31 de săptămâni și se pregătește intens pentru venirea pe lume a celui de-al treilea copil. Actrița va avea ajutor profesionist în acest sens. O bonă filipineză urmează să ajungă în casa vedetei chiar înainte ca aceasta să nască. 


„Sunt în săptămâna 31 de sarcină, mă pregătesc să fac morfologia de semestrul trei. Într-o lună și ceva ar trebui să ne vină bona din Filipine. Am făcut toate demersurile. Am două pătuțuri pentru bebe, nu unul. Unul îl vom pune lângă patul matrimonial. Avem o singură cameră liberă în casă, acolo o să stea filipineza. Trebuie să izolăm camera filipinezei. Bona va avea cea mai frumoasă cameră din casă, la etajul doi. Are cameră cu vedere la lac. Mi-am dorit o doamnă cu experiență, nu vreo tinerică”, a dezvăluit Adela Popescu, în emisiunea „Vorbește lumea” de la PRO TV.

Cum se simte Adela Popescu în luna a 7-a de sarcină: „Respir din ce în ce mai greu și nu mai pot dormi”

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt nerăbdători să îl cunoască pe mezinul familiei. Cei doi numără săptămânile până la marea întâlnire și se pregătsc intens pentru venirea lui pe lume. Recent, Adela Popescu le-a arătat fanilor că au început deja pregătirile pentru camera bebelușului, iar emoțiile au copleșit-o instant.

 

Adela Popescu este foarte îngrijorată și le-a cerut ajutorul fanilor. Ce o neliniștește pe vedetă: „Am intrat în 30 de săptămâni”


Așa cum se poate vedea în imaginile postate de frumoasa prezentatoare pe contul ei de Instagram, Adela Popescu și Radu Vâlcan i-au cumpărat deja pătuțul, unul superb, de culoare albă, dar și câteva obiecte de decor, niște tablouri speciale ce vor fi agățate pe perete. 

„Începe treaba! / Ce emoții m-au apucat! / Sunt minunate”, a scris Adela Popescu în dreptul imaginilor postate la InstaStory.

 

Vrea să nască natural

 

 Prezentatoarea Tv  a vorbit despre modalitatea în care dorește să-l nască pe mezinul familiei. Aceasta a mărturisit că primele două nașteri au fost pe cale naturală și își dorește să se întâmple același lucru și la următoarea. Adela Popescu consideră că durerile sunt aceleași, însă depinde doar de momentul lor.

La Alexandru au fost 10 ore de travaliu. La Andrei 5, dar a fost mult mai dureros pentru că nu au avut timp să-mi facă epiduralul și practic am născut pe viu, pe viu, la rece, la rece, adică durerile alea pe care le simțeau mamele noastre și bunicile noastre le-am simțit și eu. Chiar sunt crunte.

Cu toate astea, îmi doresc și a treia oară aceeași experiență pentru că, de fapt, ce simte o femeie care naște natural în travaliu simte o femeie care naște prin cezariană după naștere. E doar momentul diferit. Practic, durerile sunt aceleași.”, spunea Adela Popescu pe YouTube.

Adela Popescu și  Radu Vâlcan își doresc foarte mult și o fetiță, motiv pentru care cei doi ia în calcul și cea de-a patra sarcină.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel