Adela Popescu este foarte îngrijorată și le-a cerut ajutorul fanilor. Ce o neliniștește pe vedetă: „Am intrat în 30 de săptămâni”

Data publicării:

Adela Popescu urmează să devină mamă pentru a treia oară. Ce griji are vedeta acum că au mai rămas doar două luni până la naștere?

Adela Popescu este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Prezentatoarea TV se pregătește să devină mamă pentru a treia oară și are emoții mari. Chiar dacă cunoaște deja tot ceea ce ține de naștere și nu poate spune că se simte nepregătită, vedeta susține că este neliniștită din cauza celor doi băieți ai săi. Cei mici au mare nevoie de toată atenția ei și nu știe cum se va putea împărți. Adela Popescu le-a cerut ajutorul fanilor de pe Instagram. 


„Și... am intrat în 30 de săptămâni. Pe lângă "problemele" organizatorice gen pătuț, maternitate, cădiță, alte gânduri mă consumă acum. Chiar ieri am sunat-o pe @monaciurezu să mă învețe puțin ce trebuie să fac să schimb puțin rutina de somn a băieților.


Amândoi sunt într-o perioadă în care îți doresc să facă totul cu mama, și dacă în timpul zilei reușim să le mai distragem atenția, serile nu se negociază, mama trebuie să îi culce. Și tot ea să vină în camera lor atunci când o solicită pe parcursul nopții. Fie că e vorba de mers la baie, vreun coșmar sau pur și simplu reasigurarea că sunt în siguranță (...)”, a scris Adela Popescu pe Instagram. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel