Cum se simte Adela Popescu în luna a 7-a de sarcină: „Respir din ce în ce mai greu și nu mai pot dormi”

Data publicării:
Adela Popescu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Adela Popescu, sursa foto Instagram

Adela Popescu urmează să devină mamă pentru a treia oară. Prezentatoarea TV este în luna a șaptea de sarcină și spune că deja îi este din ce în ce mai greu. 

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt pe cale să devină părinți de băiat pentru a treia oară. Cei doi sunt foarte entuziasmați și așteaptă cu nerăbdare să își strângă la piept bebelușul. Adela Popescu susține că acum, la a treia sarcină este mult mai relaxată deoarece știe foarte bine ce va urma. 


„Sunt în 7 luni și abia acum am început să simt că sunt însărcinată. În sensul că respir din ce în ce mai greu, merg balansat ca rața și nu mai pot dormi fără pernă de gravide. Acesta este și motivul pentru care am hotărât să venim în această vacanță. Știam că nu voi mai avea cum mai târziu și cel mai probabil nici în vară nu vom mai avea cum pentru care urmează să nasc la începutul lui iulie”, a declarat Adela Popescu pentru Click!


Cu două luni înainte de marele eveniment, cei doi au hotărât să meargă într-o ultimă vacanță, alături de cei doi copii ai lor, de părinții vedetei, fratele ei și alături de nepoate. Au ales o locație de vis, mai exact în Egipt, Hurghada. 


„A fost o vacanță foarte reușită, am putut și să ne relaxăm, să stăm la poveșți, plus că ne-am rezumat doar la opțiunile pe care le-a oferit resortul. Mâncare bună, piscine de toate felurile, nisip, adică tot ce ne doream de la o astfel de vacanță”, a adăugat prezentatoarea TV. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel