Adela Popescu, investiție majoră înainte de a naște cel de-al treilea copil: „Am cumpărat mașina visurilor lui Radu Vâlcan”

Data actualizării: | Data publicării:

Adela Popescu numără zilele până când va aduce pe lume cel de-al treilea copil. Cum pregătirile pentru venirea micuțului sunt în toi, vedeta pune la punct ultimele detalii, pentru ca mărirea familiei să nu îi ia prin surprindere. 

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au achiziționat o mașină mai încăpătoare, dat fiind că vor deveni părinți pentru a treia oară și, în scurt timp, familiei lor li se va alătura și o bonă filipineză. 


Prezentatoarea ProTv a cheltuit câteva zeci de mii de euro pentru bunăstarea familiei, cumpărând o mașină spațioasă, pe care a prezentat-o fanilor drept „dubă”. Cel care și-a dorit autoturismul este soțul vedetei, Radu Vâlcan, care visa demult să conducă o asemenea bijuterie pe patru roți. 

Adela Popescu a izbucnit în lacrimi la volan. Radu Vâlcan s-a speriat teribil: „I-a stat inima în primele secunde...”


„Încă de când l-am născut pe Alexandru Radu a considerat necesar să investim într-o mașină mare. Siguranță, spațiu etc. Doar că cea pe care și-o dorea el era un fel de… dubă. Desigur, nici nu am avut răbdare să îmi explice de ce și cum, ce motorizare, ce model. Răspunsul meu a fost simplu: mașina asta e bună poate când ai TREI copii. Atât. Cea pe care o avem acum e perfectă”, le-a povestit Adela Popescu fanilor.

Vedeta a dezvăluit și modul în care soțul ei a reușit să o convingă să cumpere mașina. 

A trecut timpul, mă rog, nu prea mult, și l-am născut și pe Andrei.
– Vezi, iubita, ce chircită stai în spate. Dacă mai vine și mamaie cu noi, chiar nu ne descurcăm cu mașina asta. „Mașina asta” fiind un SUV chiar foarte spațios.
– Nu vrei să luăm Van-ul ăla frumos, șapte locuri, confort, măsuță, chestii.
– Scumpe, mașina aia e bună, poate, când ai TREI copii, altfel… exclus!
Vedeți voi, după ce am rămas însărcinată cu al TREILEA copil am cumpărat mașina visurilor lui Radu înainte de morfologia de trimestrul doi. Am fost de acord, cu condiția să punem o băncuță în fața casei, băncuță care, lui, i se părea COMPLET inutilă. Troc se cheamă, ca să știți. Se ridică, acum, întrebarea: pe al TREILEA și l-a dorit atât de mult, doar ca să fie sigur că luăm… duba? Ei, bine, dragilor, răspunsul la această întrebare nu îl vom afla, poate, niciodată.”, a mai spus vedeta. 

Adela Popescu, umilită de fani. Însărcinată în 8 luni, vedeta a răbufnit: „Au și jignit mulți dintre ei și chestia asta m-a șocat”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel