Adela Popescu a izbucnit în lacrimi la volan. Radu Vâlcan s-a speriat teribil: „I-a stat inima în primele secunde...”

Data publicării:
Adela Popescu, foto instagram
Descriere foto: Adela Popescu, foto instagram

Adela Popescu este însărcinată în 8 luni. Ce a pățit vedeta chiar în timp ce se afla la volanul mașinii? 

Adela Popescu și Radu Vâlcan trăiesc cele mai frumoase clipe din viața lor. Cei doi așteaptă cu nerăbdare să devină părinți pentru a treia oară. Prezentatoarea TV este însărcinată în 8 luni și așteaptă plină de emoție să își strângă băiețelul la piept. Chiar dacă acum poate spune că are toată experiența din lume și nimic nu o mai poate surprinde, iată că vedeta trece prin stări foarte dificile. 


Astăzi, în timp ce se afla la volanul mașinii, Adela Popescu a început să plângă fără motiv. Chiar atunci a sunat-o și soțul ei, care s-a îngrijorat profund de starea vedetei. Chiar dacă nu avea un motiv pentru a plânge, prezentatoarea TV le-a povestit fanilor că odată ce a ajuns acasă și a mâncat ciocolată starea ei de spirit a devenit mult mai bună. 


„Și cum susțineam eu sus și tare că "vai, Dom'ne, ce e aia să îți facă necazuri hormonii", cum am bufnit într-un hohot de plâns în timp ce conduceam. Vai, dar ce am mai plâns. Ce am mai jelit. M-a sunat Radu și i-a stat inima în primele secunde când m-a auzit. Nici nu știam ce să îi spun că am. Dar mă și enerva că nu mă înțelege. Am ajuns acasă, am mâncat o ciocolata, un castron mare de cireșe și sunt ca nouă. Ușoară ca un fulg. Ați pățit și voi de-astea”, a scris Adela Popescu pe Facebook. 


Ce nume va avea cel de-al treilea copil al Adelei Popescu?


”Gata, stăm liniștiți. Ne-a anuntat Alexandru ce nume a hotărât să poarte frațiorul lui. ALADIN. Aladin Vâlcan. Și a zis că e batut în cuie. Acum nu-i mai rămâne bebelușului decât să fie fin.


Ce sa vă zic, dintr-odata, "Avionel" , prima lui propunere, mi se pare chiar o variantă super”, a spus Adela Popescu pe Instagram.


Adela Popescu nu se poate hotărî asupra unui nume, dar își dorește să înceapă tot cu „A”. 


„VIONEL este numele pe care l-a ales Alexandru pentru fratele lui mai mic în timpul ecografiei la care a participat alături de mine.


-VIONEL?! De ce, Alexandru?


-Pentru că seamănă cu o șopârlă.


-Super, zic.


Iubitul lu’ mama, e un nume frumos, doar că știi că noi ne dorim să înceapă cu A, îi răspund eu fericită că am ieșit frumos din impas.


-Atunci, Avionel. A zis el”, a scris Adela Popescu pe Instagram. 

 

Citește și: Adela Popescu, certată de o mămică în parc. De la ce a pornit acest incident: „Mă enervează cât de amabilă am fost”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel