Adela Popescu, umilită de fani. Însărcinată în 8 luni, vedeta a răbufnit: „Au și jignit mulți dintre ei și chestia asta m-a șocat”

Data publicării:

Adela Popescu, însărcinată în opt luni, a avut parte de un val de critici în mediul online. Câțiva fani chiar au ajuns să o jignească pe soția lui Radu Vâlcan. 

Adela Popescu a trecut printr-o situație extrem de neplăcută zilele trecute. Vedeta a fost pusă la zid de câțiva fani, după ce a făcut reclamă la niște produse pe contul său de socializare. 

Fotografiile în cauză nu au avut impactul sperat de prezentatoarea TV, care s-a ales cu un val de critici. 


Am avut o seară în care m-am tot frământat cu cei care mi-au scris la postarea cu pricina, m-am gândit că poate nu m-am făcut înțeleasă, că mie mi se părea că e ceva atât de logic ce spun. Luau cuvintele și le interpretau în toate felurile, m-am consumat pe subiect, recunosc.

Am fost așa fericită apoi să descopăr că oamenii au înțeles ce spun și nu au interpretat, că sunt deschiși la minte așa cum știam eu că sunt oamenii din comunitatea mea. Desigur, accept părerile tuturor, dar cumva lucrurile au escaladat pe profil și s-au exprimat urât, au și jignit mulți dintre ei și chestia asta m-a șocat pentru că nu credeam că am astfel de oameni în comunitatea mea și m-a deranjat așa”, a spus vedeta pe rețelele de socializare. 


Actrița s-a calmat rapid și a încercat să nu pună la suflet răutățile internăuților, însă soțul ei nu a reacționat la fel. Radu Vâlcan le-a transmis o provocare celor care i-au criticat soția, pentru a se liniști. 

 

„Să vină cu mine la alergat. Am terminat un semi-maraton.”, a spus Radu Vâlcan.

 

Actrița și-a  dezvăluit sensibilitatea din timpul sarcinii

 

Adela Popescu și Radu Vâlcan trăiesc cele mai frumoase clipe din viața lor. Cei doi așteaptă cu nerăbdare să devină părinți pentru a treia oară. Prezentatoarea TV este însărcinată în 8 luni și așteaptă plină de emoție să își strângă băiețelul la piept. Chiar dacă acum poate spune că are toată experiența din lume și nimic nu o mai poate surprinde, iată că vedeta trece prin stări foarte dificile. 


În urmă cu câteva zile, în timp ce se afla la volanul mașinii, Adela Popescu a început să plângă fără motiv. Chiar atunci a sunat-o și soțul ei, care s-a îngrijorat profund de starea vedetei. Chiar dacă nu avea un motiv pentru a plânge, prezentatoarea TV le-a povestit fanilor că odată ce a ajuns acasă și a mâncat ciocolată starea ei de spirit a devenit mult mai bună. 


Și cum susțineam eu sus și tare că "vai, Dom'ne, ce e aia să îți facă necazuri hormonii", cum am bufnit într-un hohot de plâns în timp ce conduceam. Vai, dar ce am mai plâns. Ce am mai jelit. M-a sunat Radu și i-a stat inima în primele secunde când m-a auzit. Nici nu știam ce să îi spun că am. Dar mă și enerva că nu mă înțelege. Am ajuns acasă, am mâncat o ciocolata, un castron mare de cireșe și sunt ca nouă. Ușoară ca un fulg. Ați pățit și voi de-astea”, a scris Adela Popescu pe Facebook. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel