Adela Popescu, gestul neobișnuit pe care l-a făcut la nunta sa. Vedeta a recunoscut: Nu am mai zis până acum

Data publicării:
Captură video Youtube/ Vorbește Lumea
Descriere foto: Captură video Youtube/ Vorbește Lumea

Adela Popescu a povestit o întâmplare indeită, care a avut loc la nunta sa. 

Adela Popescu și Radu Vâlcan au avut o nuntă ca în povești, însă un moment din cadrul acestui eveniment a rămas totuși nepovestit. Extrem de deschisă cu fanii ei, frumoasa prezentatoare a ales acum să dezvăluie întâmplarea mai neobișnuită ce a avut loc chiar în cea mai importantă zi a vieții ei. Vedeta recunoaște că acest lucru s-a întâmplat din cauza faptului că era foarte obosită, drept urmare s-a sustras câteva minute de la nuntă pentru... a se odihni.

”Acum ce să fac. Să vă zic marele secret. Nu am mai zis până acum, dar eu la nunta mea am dormit. Da, am dormit. M-am dus pe o băncuță acolo, canapea, ce era ea și m-am pus să dorm. Nu cu orele, 10 minute acolo. Nu am zis, vă dați seama. Cum să zic că mă duc să dorm, cu invitații acolo? Am plecat așa, pe furiș. Mi-a făcut bine, că am rezistat cu brio.”, a declarat Adela Popescu, potrivit click.

Adela Popescu, primele declarații după botez: Nu m-am sinchisit foarte tare să le fac pe plac celorlalți

Vedeta are acest obicei din copilărie

Prezentatoarea TV spune că are acest obicei încă din copilărie, când adormea în diferite locuri, chiar de față cu musafirii veniți în vizită. Mai mult, aceasta spune că este una dintre persoanele căreia îi place foarte mult să doarmă, pentru că somnul îi dă un sentiment extrem de plăcut.

”Când eram mică ai mei categoric nu mi-au făcut un program pe somn. Adormeam pe canapea în sufragerie cu musafirii grămadă, în poală mamei la vreo nuntă în sat, desigur, și în patul meu, dar nu după un program fix. Practic adormeam când mi se făcea și unde mi se făcea somn. Și mi se făcea, normal, că așa sunt copiii, trag de ei până nu mai pot, extrem de târziu. Ce vreau să spun cu asta: Am o relație cu somnul bună. O asociere de plăcere cumva. E plăcut să adormi când simți că ți-e foarte somn”, a scris Adela, pe rețelele de socializare.

Adela Popescu, MOTIVUL pentru care ea și Radu Vâlcan și-au creștinat băiatul atât de târziu: Copilul trebuia botezat la trei luni

Radu Vâlcan, replică neașteptată de la un taximetrist: Doamna este în mașină



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel