Radu Vâlcan, replică neașteptată de la un taximetrist: Doamna este în mașină

Data publicării:
Sursa foto: Radu Vâlcan, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Radu Vâlcan, Instagram

Radu Vâlcan a făcut publică o conversație pe care a purtat-o cu un taximetrist despre Adela Popescu.

Radu Vâlcan le-a povestit fanilor, pe rețelele de socializare, o întâmplare neplăcută prin care a trecut cu un șofer de taxi. Prezentatorul TV îi comandase un uber soției sale, care să o ia de la muncă și să o aducă acasă. Neștiind dacă a reușit să găsească mașina comandată, Radu Vâlcan a ales să sune personal la șofer pentru a se asigură că Adela Popescu este în siguranță. Răspunsul însă dat de conducătorul autoturismului l-a enervat la culme pe prezentatorul TV.

"Voiam să vă povestesc o întâmplare de ieri. Adela era într-un loc și trebuia să vină acasă și m-a rugat să-i comand un taxi. I-am comandat un uber și, văzând că mașina a ajuns, am sunat-o să-i spun că a ajuns. Ea nu răspundea, probabil vorbea la telefon și l-am sunat pe șofer. Și zic: "Bună ziua, ați ajuns?" El zice: "Unde să ajung?" ,"La locul unde am făcut comanda". El zice: "Normal c-am ajuns" și îi zic: "Doamna este în mașină? Pentru că nu răspunde și voiam să mă asigur că a găsit mașina". Răspunde: "Da, doamna este în mașină, altceva?", a povestit Radu Vâlcan pe Instagram.

Radu Vâlcan, despre viața cu trei copii

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt exemplul a ceea ce înseamnă o familie perfectă. Cei doi părinți spun nu au niciodată timp să se plictisească, având parte mereu de noi provocări. Cât despre armonia din casă, cei doi spun că sunt extreme de puține clipele caracterizate de cuvântul acesta.

"Cel mai sugestiv este filmul „Singur acasă, toate părțile, în acelaşi timp. Diferența ar fi că nu cred că aș uita vreun copil atunci când plecăm din casă, sper!

"Fiecare facem treabă cum apucăm, nu există momente pe care ni le-am împărțit într-un fel anume şi nici vreo regulă bine stabilită anterior. Pentru că sunt încă mici, caută mereu atenția mamei, motiv pentru care încerc să o ajut cum pot, să o mai degrevez, să se odihnească. ", a declarat Radu Vâlcan, potrivit viva.

Cum se înțeleg cei 3 copii ai cuplului

Din cauza faptului că cei mici sunt încă în perioada în care au nevoie de toată atenția din partea părinților, intervin diverse certuri între ei, spune Radu Vâlcan. Tocmai din acest motiv, necesită o supraveghere și mai mare.

"Acum sunt prieteni, în secunda următoare trebuie să intervenim între ei, căci se bat. Sunt în perioada în care caută atenție. Când nu o obțin, se manifestă în fel și chip. Părinții știu foarte bine despre ce vorbesc.", a spus Radu Vâlcan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel