Adela Popescu, MOTIVUL pentru care ea și Radu Vâlcan și-au creștinat băiatul atât de târziu: Copilul trebuia botezat la trei luni

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Adela Popescu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Adela Popescu, Instagram

Adela Popescu a dezvăluit motivul pentru care cei doi și-au botezat copilul la vârsta de 10 luni.

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au creștin, acum câteva zile, cel de-al treilea băiețel, Adrian. Cei doi sunt conștienți de faptul că acest lucru s-a întâmplat mult mai târziu decât spune obiceiul, însă au un motiv bine întemeiat pentru acest lucru.

"La noi ca la nimeni. Am și vorbit cu Radu și i-am zis că nu se poate, suntem ceva ce nu mai există. Copilul trebuia botezat ca la carte, la trei luni. Ne-am organizat frumos, petrecere, tot ce trebuie, am antamat la restaurant, am făcut aranjamente florare, foto corner, nu știu ce invitații, tot. Cu trei zile înainte am făcut covid și am anulat tot. După care a fost etapa aia de pandemie și s-a întrerupt pentru o scurtă perioadă, apoi a început turul doi de pandemie, iar am încercat să ne protejăm rudele și așa mai departe. Și acum când ne-am întors de la Paște am stat și ne-am gândit că nu se poate, trebuie să ne apucăm de treabă, să stabilim o dată și să facem botezul copilului. Are 10 luni, nu puteam să-i tăiem moțul și să-l și botezăm în același timp.", a povestit Adela Popescu pentru EGO.ro.

Cei doi erau pe care să nu găsească locație pentru petrecere

Radu Vâlcan și Adela Popescu au trecut printr-o adevărată aventură, cu organizarea petrecerii de botez, pentru că majoritatea restaurantelor erau ocupate, aceștia luând decizia prea din scurt.

"Am stabilit 7 mai pentru că nașa lui, Ioana Scărlătescu, verișoara mea, putea atunci pentru că avea nu știu ce examene în următoarele weekend-uri și a rămas 7 mai. Am început să sunăm oamenii, toți puteau în data aia, doar că nu avem locație pentru că ce să vezi. Toți cei care și-au anulat evenimentele în pandemie și a fost și Postul Paștelui, acum imediat au început buluc să facă evenimente.

Norocul nostru a fost că noi nu aveam un eveniment tipic, cum sunt cele mari, noi aveam 40 de invitați și în principiu ne trebuia un restaurant. Dar și la restaurantele unde noi voiam ba aveau un eveniment, ba mese rezervate. Am găsit până la urmă o locație care ne place mult și ne ducem destul de des, dar cei de acolo ne-au spus că e cam mică locația pentru câți suntem. Le-am zis că nu e nicio problemă, căci cu cât oamenii sunt înghesuiți, cu atât atmosfera este mai plăcută.", a mai dezvăluit vedeta.

Cu cine crede Adela Popescu că seamănă cei 3 copii

Frumoasa prezentatoare TV îi contrazice pe cei care care spun că băieții ei seamănă cu tatăl lor, ba chiar spune că aceștia se aseamănă destul de tare cu ea.

„Toți seamănă cu Radu? Exclus. Mi se pare că Andrei este singurul care cât de cât seamănă cu Radu și când era mic semăna cu mama lui Radu. Dar acum mi se pare că Alexandru și Adrian seamănă cu mine. Poate zici că Andrei pentru că era hlizit în poză și foarte blond că seamănă cu mine”, a continuat Adela.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel