Adela Popescu, primele declarații după botez: Nu m-am sinchisit foarte tare să le fac pe plac celorlalți

Data publicării:
Sursa foto: Adela Popescu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Adela Popescu, Instagram

Adela Popescu a oferit primele declarații, după petrecerea pe care a organizat-o pentru cel mic.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au organizat în weekend botezul celui de-al treilea copil, Adrian. La petrecere au participat extrem de multe vedete de la noi din țară, care s-au distrat pe cinste. Cei doi părinți au avut și o tematică, aceasta fiind  „Cei 3 purceluși”, sugerând că cei trei copii ai lor ar fi cei trei purceluși năzdrăvani din poveste.

"Am avut două lucruri la care am ținut foarte tare, să avem tema ‘Cei trei purceluși. Mi s-a părut foarte drăguță. Nu am vrut să fie cei trei iezi. Și am vrut să avem liliac pentru că sunt flori de sezon.", a declarat Adela Popescu, potrivit viva

Cei doi au ales să facă un botez restrâns

Petrecerea a fost realizată într-un cerc foarte restrâns, a declarat vedeta, care a mărturisit faptul că a vrut ca totul să fie extrem de relaxant, doar cu prietenii foarte apropiați.

"Am avut un botez restrâns, cred că au fost 40 de oameni, doar prieteni apropiați și familia. Am dansat, m-am simțit super bine, m-am simțit minunat. Și locația…a fost o grădină în centrul Bucureștiului. Asta ne-am dorit, să nu fie complicat pentru oameni. Chiar a fost foarte relaxant. Mi-am dat seama că am ajuns la maturitate și știți după ce? Când am realizat că, pur și simplu, nu m-am sinchisit foarte tare să le fac pe plac celorlalți. Nu, am vrut să mă simt bine având încredere că cei pe care i-am chemat chiar sunt oameni mișto.", a continuat ea.

Ce a spus tatăl vedetei despre petrecere

Tatăl frumoasei prezentatoare TV a fost foarte atent la persoanele care au fost alături de cei doi, la petrecerea lui Adrian, și a ținut să facă și o remarcă, pe seama acestui subiect. Adela îi dă dreptate și spune că acesta este secretul în viață. 

"M-am apropiat și l-am întrebat dacă îi place, mi-a zis că foarte mult. Și eu zic, ‘Dar ce îți place în mod special?. Mi-a spus, ‘Îmi place că aveți oameni de calitate în jurul vostru și oameni educați.  Cumva, mi-a spus că ăsta este secretul în general în viață. Unde lucrezi, cu cine te însoțești, trebuie să fie oameni de calitate.", a mărturisit Adela Popescu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel