Adda, totul despre boala cu care se luptă de luni de zile: Am patru diagnostice puse

Data actualizării: | Data publicării:
Adda, foto Instagram
Descriere foto: Adda, foto Instagram

Adda și-a șocat fanii în ultima vreme, după ce a apărut cu multe kilograme în minus. Artista nu a ținut vreo dietă minune și nici nu și-a dorit să slăbească. Din păcate, vedeta se confruntă cu probleme serioase de sănătate. 

Invitată  în podcastul lui Radu Tibulca, Adda a vorbit despre problemele de sănătate prin care trece de câteva luni de zile. Artista a mers la mai mulți medici, ține un regim strict și chiar a ajuns și la Urgențe de câteva ori. Cu toate astea, medicii încă nu au i-au pus un diagnostic exact. 

Simptomele vedetei au debutat după o lungă perioadă de stres. 

Adda, de nerecunoscut după ce a slăbit. Vedeta a făcut proba cântarului: ”Doar alimentație sănătoasă”

” Pretul pe care eu il platesc acum este ca m-am imbolnavit. Stiu ce am in mare parte, dar nu am un tratament concret, nu stiu in ce directie sa ma indrept, dorm cu frica ca ma sufoc in somn, pentru ca mi se umfla gatul. 

Daca sunt stresata, imi apar pete pe corp. N-am voie sa mananc foarte multe lucruri. Stau si ma gandesc acum, si cu pandemia, dar si cu tot ce mi se intampla..merita sa ma distrug la 30 de ani? Hai sa fac muzica, ca-mi place sa fac muzica, dar hai sa nu uit de ce m-am apucat de muzica”, a spus Adda.

Adda cere ajutorul medicilor din străinătate. Artista vrea să învingă diagnosticul cu care se luptă: ”Eu nu mă las”

Prima dată s-a trezit cu o erupție pe tot corpul, simptomele urmând apoi să se amplifice până la stadiul în care a avut nevoie de îngrijiri medicale urgente. 

” A inceput sa ma manance pielea, ma scarpinam si dupa jumatate de ora eram plina, mi se umflase gatul..ma gandeam ca am facut alergie la ceva. Am ajuns la urgente, dupa care a doua zi a fost si mai rau. Desi am tinut regim foarte strict, am mancat legume fierte, care nu au cum sa-ti provoace o alergie. S-a intamplat si mai grav de atat, am avut spatele plin. Am ajuns la un alergolog care mi-a zis ca e din cauza unui medicament, pe care-l luasem cu 6 zile inainte pentru o probleme digestiva. Mi-a zis c-o sa-mi treaca intr-o saptamana. Dupa care am avut complicatii la rinichi, rau de tot, faceam perfuzii, injectii, pastile..A trecut o luna, doua, trei și eu nu-mi reveneam. Am inceput sa tin si o reteta stricta. Nu am rezolvat inca problema. Pana acum am patru diagnostice puse”, a povestit Adda.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel