Adda cere ajutorul medicilor din străinătate. Artista vrea să învingă diagnosticul cu care se luptă: ”Eu nu mă las”

Data publicării:
Adda, sursa foto Instagram
Descriere foto: Adda, sursa foto Instagram

Adda și-a anunțat fanii că va ajunge pe mâna medicilor din străinătate pentru a rezolva problemele de sănătate grave cu care se confruntă.

Adda trece prin momente delicate, după ce a anunțat că se confruntă cu o alergie severă. În urma mai multor investigații de specialitate, medicii i-au pus diagnosticul de dermografism. Odată cu apariția acestei probleme, artista a fost nevoită să își schimbe stilul de viață, lucru ce a dus și la pierderea în greutate.

Vedeta a încercat toate posibilitățile de a scăpa de această boală, însă fără rezultat. Cu toate astea, Adda a mărturisit că nu are de gând să renunțe, motiv pentru care intenționează să plece în străinătate pentru a căuta și acolo rezolvarea problemei, de care speră să scape definitiv.

Vedeta a mai spus că, oricât de greu i-ar fi, ea este pregătită din punct de vedere psihic și își dorește să lupte cu oricine și oriunde pentru a afla cauza bolii sale, dar și cum o poate trata măcar în proporție de 80%.

”O să-mi fac și analizele astea (nr. pe care le-a primit acum) pentru că trebuie să excludem orice ”cocomârlă” pe care puteam să o iau din Asia și să vedem dacă este o boală autoimună sau nu este o boală autoimună pentru că nu mă las până nu găsesc o rezolvare sau o explicație. Acum aștept un răspuns și de la o clinică din Ungaria unde vreau să merg, chiar dacă mulți doctori din România mi-au spus că nu există vindecare pentru asta (nr. dermografism), ci există metode prin care se poate ține sub control, eu nu mă las până nu găsesc un răspuns și până nu ameliorez situația în proporție de 80%. Pentru că dacă vrei, se poate!”, le-a spus Adda fanilor de pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel