Adda, de nerecunoscut după ce a slăbit. Vedeta a făcut proba cântarului: ”Doar alimentație sănătoasă”

Data actualizării: | Data publicării:
Adda, foto Instagram
Descriere foto: Adda, foto Instagram

Adda este de nerecunoscut, după ce a reușit să slăbească miraculos. Artista le-a dezvăluit fanilor de câte kilograme a reușit să scape.

Adda este una dintre cele mai apreciate artiste de la  noi. Vedeta  s-a luptat cu kilogramele în plus, însă acum este de nerecunoscut. Recent, vedeta a făcut proba cântarului și a decis să le dezvăluie și fanii câte kilograme a slăbit. Ei bine, artista a scăpat de 9 kilograme în 6 luni. Mai exact, Adda a ajuns acum la 55,3 kilograme, doar cu alimentație sănătoasă, potrivit spuselor ei.

”-9 kilograme în 6 luni! Doar cu alimentație sănătoasă și potrivit pentru corpul meu”, a scris Adda pe contul său de Instagram.

După primele apariții cu noua siluetă, au apărut tot mai multe speculații cum că artista ar fi ținut o dietă. Adda și-a lămurit fanii, spunându-le că nu a ținut niciun fel de dietă, ci doar a mâncat mult mai sănătos. Vedeta nu mai consumă deloc alimente cu histamină, gluten și zahăr.

”NU țin cură de slăbire! Mănânc alimente fără HISTAMINA - am intoleranță! Fără - GLUTEN- am intoleranță. Am renunțat și la ZAHAR- tot din cauze medicale. Mâncarea pe care o consum trebuie să fie proaspătă! Nu am voie să mănânc ceva gătit mai vechi de câteva ore, chiar dacă sunt alimente permise, pentru că nivelul de histamina crește și am erupții pe tot corpul... tam tam. Beau multă apă! Iau vitamine și suplimente ca să îmi întăresc imunitatea și să-mi repar organismul pe care l-am stricat singurică din cauza alimentației greșite, medicamente-antibiotice, antiinflamatoare etc și stres”, a declarat artista la InstaStory.

Adda cere ajutorul medicilor din străinătate. Artista vrea să învingă diagnosticul cu care se luptă: ”Eu nu mă las”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel