Adda, diagnosticată cu boala Lyme, își dorește să devină mamă pentru a doua oară: „Îmi doresc o fetiță, brunetă, cu ochii verzi,”

Data actualizării: | Data publicării:
Adda și Cătălin Rizea, foto InstagramAdda și Cătălin Rizea, foto Instagram
Descriere foto: Adda și Cătălin Rizea, foto InstagramAdda și Cătălin Rizea, foto Instagram

Artista Adda vine cu dezvăluiri despre posibilitatea de a deveni mamă a doua oară. Ce planuri are familia vedetei pentru anul următor. Vedeta vorbește și despre situația tratamentului pe care îl ia pentru a combate boala rară de care suferă.

Celebra Adda a vorbit despre un posibil al doilea copil în contextul în care aceasta suferă de o condiție destul de rară, Boala Lyme. Vedeta a avut diagnosticul greșit în jur de un an, până să afle, de fapt, adevărul despre starea ei de sănătate. Mai mult de atât, vedeta are împreună cu partenerul acesteia un copil de care ambii părinți sunt extrem de mândri și se gândesc să-i dăruiască acestuia un frățior.

Vrea să fie mamă din nou, dar nu poate din cauza bolii

Vestea bună este că starea de sănătate a vedetei nu are decât să se îndrepte către mai bine, chiar dacă încă are de urmat tratamentul prescris de specialiști.

Cu toate acestea, Adda se bucură de o carieră artistică de succes, având mulți fani, iar publicul o laudă și susține în orice moment, mai ales când a abia începuse  tratamentul pentru boala în cauză. Deși totul arată bine și frumos pentru familia Addei, vedeta își dorește încă un copil, fiind cea mai nouă dorință pe care ar dori-o să i-o îndeplinească dragul său soț. Mai exact, solista ar dori să fie mamă de fată, dar cu o condiție, acest lucru să se întâmple după ce este vindecată complet.

„Evident că îmi doresc o fetiță, brunetă, cu ochii verzi, dar mă axez acum pe sănătate și când va vrea Universul să vină, va veni.”, a spus Adda, conform Ciao.

Vezi și: Cum arată viața Addei, la un an de la diagnosticul de Lyme: „E crucea mea și o car în spate”

La anul ar dori un bebe

Atât Adda, cât și soțul său, Cătălin Rizea, doresc să extindă familia cât mai repede. Soțul său i-a promis că o va face mamă din nou și că la anul așteaptă cu curaj vestea cea mare.

„Voiam să zic că dacă terminăm cu tratamentul destul de repede poate facem și un bebe anul viitor. Am promis asta!”, a mărturisit Cătălin Rizea, conform kfetele.ro.

Vezi și: „Nimeni nu ne-a pregătit de tot ce avea să fie”. Decizia luată de Adda, după 9 ani de relație cu Cătălin Rizea

Cum a schimbat-o lupta cu boala

Artista a oferit mai multe detalii despre boala cu care se confruntă cu ceva timp înainte. Astfel, vedeta susține că a trecu tprin transofrmări marcante, toate acestea pe fondul bolii de care suferă. Stilul pozitiv și ambiția sunt caracateristici ce o descriu pe protagonistă.

„Viața mea e alta. Eu nu mai știu cum era înainte. M-am schimbat enorm în bine din punct de vedere emoțional, sufletesc, mental. Fiecare zi din viața unui bolnav de borelioză e o luptă. Am zile bune și zile mai puțin bune. Uneori, zile groaznice. Nu există zi fără cel puțin un simptom. Și am învățat să trăiesc așa. E crucea mea și o car în spate rugându-mă să devină mai ușoară cu fiecare zi. Însă asta nu mă împiedică să mă bucur de viață și să trăiesc, atât cât pot, ca un om… normal.

Tot ce îmi doresc este să informez lumea, pentru că este crunt ce se întâmplă și sunt mii de oameni care își caută diagnosticul disperați. Cartea a fost terapie sufletească pentru mine și mă bucur că a ajuns la inimile oamenilor care au citit-o”, a declarat Adda pentru Viva

Vezi și: Ce măsuri de precauție a luat Adda pentru fiul ei, după ce a fost diagnosticată cu boala Lyme: "Sunt traumatizată, la urgențe e plin de copii mușcati"

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel