„Nimeni nu ne-a pregătit de tot ce avea să fie”. Decizia luată de Adda, după 9 ani de relație cu Cătălin Rizea

Data publicării:

A venit momentul ca Adda să-și cânte dragostea pentru soțul ei. Artista și-a emoționat fanii cu anunțul făcut. 

Adda și Cătălin Rizea formează un cuplu de 9 ani de zile. Cei doi au împreună un băiețel și, deși viața lor nu a fost mereu lină, au știut cum să facă echipă pentru a depăși orice obstacol. 

În semn de dragoste și apreciere pentru soțul ei, artista a compus o piesă, care le descrie perfect relația, dar și cumpenele de care s-au lovit. 


„Nimeni nu ne-a pregătit de tot ce avea să fie pe cărări...
 Doar un bagaj prea greu și multe scări
 Iubireeeee, nimeni nu ne-a întrebat
 Dac-am căzut pe asfalt
 Din câte bucățele ne-am lipit și refăcut când ne-au destrămat”, sunt o parte dintre versurile piesei scrise de Adda pentru soțul ei. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ADDA (@addabaladda)

 

„Am scris o piesa despre el, pentru el, despre noi, pentru noi! Asta cred că e prima poza pe care am făcut-o împreună acum 9 ani!”, a scris Adda pe rețelele de socializare, în dreptul primei lor fotografii. 

 

Cum s-au cunoscut Adda și Cătălin Rizea

 

Recent, vedeta le-a povesti fanilor cum au ajuns să se cunoască și care a fost prima impresie pe care a avut-o despre Cătălin. 

„Iulie 2014

Cum să îl descriu? Cum să mă descriu când sunt cu el? 
L-am cunoscut la sfârșitul lui Iulie. Eram semi beată, după un concert. Intrat pe ultima suta de metri. Am plecat la mare cu doua prietene. Ne-am găsit cazare tocmai în Eforie. O camera care arata a baie, cu trei paturi de o persoana. Cu doar fucking 400 de lei. După ce am comandat de la wanna be restaurantul de vis a vis, pui, care era de fapt peste, că a greșit ospătarul, mi-am dat seama că nu mai ajung la concert. Monica Munteanu mă suna că trebuia să încep în 30 de minute. Așa că am plecat cu fetele, pe o aglomerație infernala. Pe vremea aia nu știam să merg pe tocuri. Mi-am luat teniși în picioare și tocurile în mana, că să mă schimb acolo. Când ne-am dat seama că mai sunt 10 minute și începe cântarea, am ieșit din mașină. Știți cadrele alea din filme? Când se oprește lumea în loc și actriță aleargă în slow motion?

 Nah, degeaba le știți, că nu a fost așa. Lumea nu s-a oprit. Pe o muzica ambientala de claxoane, am început să fug că la maraton pe trotuar, cu fălcile pe fast forward, apoi direct pe plaja, până la locația concertului. Când am ajuns, gâfâiam. Aveam rimelul la buric și rujul întins pe fata, de zici că m-a sărutat pasional un camion. Am intrat în baie să mă retușez. Ce să mai retușez? Îmi trebuia operație estetica. Mi-am luat tocurile și când am ieșit pe terasa, mi-am dat seama că scena era o masa. Doua picioare pe ciment și doua înfipte în nisip. 

Ok, mi-am luat tenișii din nou în picioare. Riscam să “iți arat că poc” cu mutra în șampaniile milionarilor, daca rămâneam prințesă. Am cântat. Am mai stat puțin. Nu cunoșteam pe nimeni. Pe bune? În urma cu câteva luni mâncam pufuleți și covrigi de la metrou. Nu aveam eu fata de Loft. Nu mă simțeam în largul meu, pentru că nu era lumea mea. Așa că, am plecat cu fetele la o terasa drăguță, pe malul marii. Am mâncat o salata și am băut puțin vin.

Apoi au apărut patru crai de la răsărit. Unul dintre ei, era îndrăgostit de prietena mea, Ana, și i-a carat pe ceilalati trei după el. Eu, semi amețită, pe caterinca, l-am văzut pe unul dintre crai că se holba la moaca mea sărutată pasional de camion. Da’, stați liniștiți că freza lui era în perfecta armonie cu meclă mea. Avea creasta. Știți aripioara rechinului, ce se vede la suprafață. Aia scary, de care fug toți? Așa era. Mi-a spus că îl cheamă Catalin.
Cum l-am cunoscut”, a scris ADDA e rețelele de socializare. 

Cum au ajuns să se „căsătorească” de două ori

Adda a povestit cum a ajuns să se cunune de două ori, totul de dragul locației de vis pe care o alesese pentru nunta sa. 


Pe 26 mai Adda și Cătălin Rizea sărbătoresc momentul în care au spus „Da” în fața ofițerului de la Starea Civilă. Multă lume știe însă că 28 mai ar fi data nunții, și nici ei nu greșesc, spune artista, care a povestit, în urmă cu ceva vreme, cum a ajuns să facă ceremonia de două ori. Mai exact, artista s-a căsătorit oficial pe 26 mai, pe fugă, urmând ca pe 28 mai să se căsătorească și în fața prietenilor, dar de data aceasta doar ca o formalitate. 

„Well, am mai zis “ca la noi, la nimeni” de atâtea ori. Am decis în 2016, să facem cununia civilă în Târgu Mureș. Am căutat o locație care ne-a plăcut dar era în afară orașului. Ca să ne putem căsători civil acolo, a trebuit să-mi fac flotant. Cununia cu toată familia era programată pe 28 Mai, însă noi a trebuit să ne căsătorim mai devreme pentru că nu ne lăsau să scoatem actele oficiale din primărie. Pe 28 urma doar să fake-uim. 


Așa că, ne-au chemat pe 26. În drum spre primărie a plouat cu gheață. Eram în mașină: eu, Cătă și mama în spate care zicea întruna “vaaai! Dacă plouă poimâine?!”. Ne așteptau acolo 3 prieteni. Tată se învoise de la muncă și era pe drum. Am ajuns, am fugit din parcare spre clădire și când am intrat eram toți fleașcă. Nici nu ne dădeam seama ce se întâmplă. În pantaloni de trening, ciufuliți și uzi. Eu gravidă și cu toate stările posibile. Mi-a dat Alina, prietena mea, un buchet de flori. Arătăm superb, ceva de vis. În scurt timp, s-a adunat toată gașcă. Tata, în salopetă de la muncă, noi în trening, mama îmbrăcată frumos, la fel și prietenii noștri. Cu telefonul pe facetime, să vadă și mama lui Cătă. Doamna de la primărie, ofițerul de stare civilă, a băgat o casetă într-un casetofon și a început să se audă un bârâit puternic și piesă aferentă: TAAA TA TA TAAAA, TAAA TA TA TAAA. Râdeam că prostii toți. Zici că eram din bancurile cu Bulă. Am răspuns la întrebările întrebătoare în hohote de ras, apoi eu, in hohote de plâns. Nah, de la hormoni!  așa că: La mulți ani, baby! 6 ani! Love u! Pozele sunt de la cununia oficială”, a povestit Adda pe rețelele de socializare. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel