Ce măsuri de precauție a luat Adda pentru fiul ei, după ce a fost diagnosticată cu boala Lyme: "Sunt traumatizată, la urgențe e plin de copii mușcati"

Data publicării:
Sursa foto: Adda, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Adda, instagram

Adda a dezvăluit ce măsuri stricte a luat pentru fiul său, după ce a fost diagnosticată cu boala Lyme.

Adda a fost diagnosticată cu Boala Lyme, anul trecut, după ce, timp de un an și jumătate, s-a tratat pentru un diagnostic greșit. Inițial, medicii i-au spus că are Intoleranță la Histamină, și abia după ce a început să dezvolte simptome neurologice a fost îndrumată către investigații pentru Botellia și Bartonela. Borellia fiind bacteria care provoacă boala Lyme. Acum, vedeta este foarte precaută, mai ales că au început deja să apară cât mai multe insecte care i-au provocat boala. Adda a recunoscut că a luat măsuri stricte și în ceea ce îl privește pe fiul său.

Ce măsuri de precauție a luat Adda pentru fiul ei, după ce a fost diagnosticată cu boala Lyme

Adda a precizat faptul ca nu este paranoia, însă preferă să fie cât mai precaută, mai ales că spitalele sunt pline de copii mușcați de căpușe.

'Azi Alex, 6 ani, mi-a spus: „Mami, să știi că m-am riscat și m-am băgat în iarba să iau mingea. Hai verifică-mă!”. Știe că atunci când iese din curte și se joacă îl verific…. E relaxat dar precaut. Îl întreb uneori: „Alex, ce trebuie să facem dacă Doamne ferește ne înțeapa o căpușă?”. Și el răspunde: „O lăsăm în pace și mergem să ne-o scoată la spital. Nu avem voie să o deranjam!”. Ok, eu recunosc că-s traumatizată și îmi stă în gât frica asta. Da’ paranoia nu-s. Nu-s pentru că la spital la urgențe e plin de copii mușcati. În DM îmi bubuie mesajele. Se fucking întâmplă FOARTE DES. Și dacă o sa continuam așa, o să ne mănânce la propriu insectele. De când se fac importuri, au ajuns la noi specii din America, Asia etc.', a scris Adda pe Instagram.

Adda: „NU AVEM KITURI de testare specifice”

Adda a tras și un semnal de alarmă cu privire la dificultatea depistării și tratării bolii Lyme. Artista susține că nu există kit-uri de testare specifice, lucru care îngreunează depistarea bolii cu care și ea a fost diagnosticată.

'Unele dintre ele nici nu au cum să fie detectate la analize pentru ca NU AVEM KITURI de testare specifice. Am auzit des asta cu „pe vremea mea bla bla”. Pai… vremea aia a trecut. Știi de ce?! Pentru că pe vremea aia erau ANOTIMPURI CLARE! Acum nu mai moare nici o bacterie că nu mai îngheață nimic. Au dezvoltat mizeriile astea mici o rezistență fantastică. Pentru ca totul este în favoarea lor. Nu mai bag la înaintare stresul și alimentația de cacao. Pentru ca trăim într-o societate de consum și alergăm ca un hamster în roată. Și nici măcar nu realizam asta. Pentru că noi nu ne oprim niciodată, nu avem cum. E ca la sala. Dacă te oprești când banda merge, te arunca cu cracii-n sus și devii viral pe Tik Tok. Functionam din inerție cu ajutoare și ne „doftoricim” zilnic cu leacuri chimice. C-am văzut în reclame și se pare că știm să ne tratam de orice. Și sfantul zahăr e cel mai bun combustibil. Deci avem toate șansele ca aceste bacterii să se pipi pe noi. Ca asta-i VREMEA NOASTRA, gen. Nah… ideea e ca-mi pare rău ca tre’ sa educ copilul în sensul asta. Să fie precaut fără să trăiască cu frică. Da’ n-am de-ales. E real. Se întâmplă. Și nu se previne deloc…', a spus Adda pe contul ei de Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel