Adda, tratament dur pentru a scăpa de boala Lyme: ”Mai am 17 luni de injecții”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Adda, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Adda, Instagram

Adda a dezvăluit noi informații despre tratamentul pe care îl urmează în prezent pentru boala Lyme.

Adda continuă tratamentul dur pe care îl are de luat, pentru a se vindeca de diagnosticul crunt care i s-a pus în urmă cu ceva timp. Chiar dacă aceasta a scăpat de seria de 26 de pastile pe care avea să le ia zilnic, pentru artistă urmează o perioadă de 17 luni în care trebuie să-și injecteze o  injecție cu moldamin, potrivit ego.ro

„Tratamentul e complex. Iau și pastile dar mai puține și săptămânal, fac injecție cu moldamin cu procaină, un pic de anestezic, pentru că substanța stă șapte zile în corp. Mai am 17 luni de injecții. Merg periodic la clinică pentru hiperbară și hipertermie. Sunt două proceduri care ajută corpul mult. Hiperbara este pentru oxigenarea și regenerarea celulară. Ajută în foarte multe afecțiuni. Iar hipertermia este o febră indusă de 40 – 42 grade care trece în câteva minute și care omoară bacteriile și virusurile și ajută corpul să elimine toxinele”, a declarat Adda pentru sursa citată.

Ce simptome are artista după aceste injecții

Aceste tratamente sunt foarte dure și îi lasă artistei niște stări foarte neplăcute în organism, explică ea.

„ Am dureri mari de oase, de mușchi, amețeală, oboseală. Cam ca atunci când aveam Covid. Nu mă simt prea bine pe moment”, a adăugat aceasta.

Cum s-a îmbolnăvit Adda de boala Lyme

Chiar dacă boala Lyme este contactată, de regulă, în urma mușcăturii de căpușă, artista spune că, în cazul ei, acest test a ieșit negativ. După mai multe investigații, Adda a aflat faptul că totul este ereditar, mama sa fiind, de asemenea, infectată.

„La analiză e o proteină specifică mușcăturii. La mine a ieșit negativă. Eu nu am luat-o prin mușcătură. Se transmite de la mamă la făt, am luat-o congenital, nu am știut. Am aflat că are și mama după ce m-a pus doctorul să o testez și a ieșit pozitiv. Poți să ai această boală toată viața, să ai anticorpii, dar sistemul tău imunitar să fie puternic și să trăiești cu ea liniștit. Și bunicii noștri de la țară, care mergeau pe câmp, au fost mușcați și au avut, dar fără simptome.”, a mai spus ea.

”Am fost tratată de alte afecțiuni”

„Am făcut analize peste analize și am fost tratată de alte afecțiuni. Când am aflat, la mine boala era spre a doua fază, am descoperit-o oarecum din timp. Aveam erupții, oboseală mare, nu puteam respira, edeme. Făceam alergii și nimeni nu știa de la ce e. Apoi au început celelalte simptome, paralizii, scăpam obiecte din mână, nu mai puteam folosi mâinile, simțeam că ceva e în corpul meu, care preia controlul. De mine se ocupă acum cel mai bun doctor din România, pe boli parazitare, de la o clinică din Constanța, unde merg periodic. Are rezultate foarte bune cu pacienții lui, toată lumea mi l-a recomandat. Medicul e pozitiv în ceea ce mă privește că mă voi recupera complet”, a mai mărturisit aceasta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel