Acuzații grave împotriva Survivor 2023! Concurenții ar primi mâncare pe ascuns și ar dispune de toate produsele de igienă necesare

Data publicării:
Războinicii, captură foto Survivor
Descriere foto: Războinicii, captură foto Survivor

Survivor România se află în mijlocul unui scandal destul de dur, în urma unor informații făcute publice pe rețelele de socializare.

Survivor este cunocut ca fiind drept cel mai dur show de supraviețuire din România, unde concurenții care acceptă să trăiască câteva luni de zile în Republica Dominicană trebuie să supraviețuiască, predominant, cu orez și cocos. Mai mult, nici condițiile de igienă nu sunt deloc unele ca acasă, astfel încât Războinicii și Faimoșii trebuie să-și facă nevoile în natură și să se spele în mare. Cel puțin, acestea sunt informațiile promovate de formatul emisiunii, care sunt însă contrazise de Viperele Vesele. Într-o postare făcută pe Instagram, acestea aruncă acuzații dure la adresa postului TV. Concret, Viperele Vesele spun că anumiți concurenți, în special cei din tabăra Faimoșilor, beneficiază de favoruri și nu sunt lăsați să moară de foame, ba mai mult, aceștia consumă destul de des mâncare de timp fast-food, care este cumpărată din banii pe care concurenții îi țin ascunși la ei.

„În cazul în care vă întrebați cum anumiți concurenți se „împlinesc” la Survivor, cum ajung după 2 luni de competiție rotunjiți, vă oferim răspunsul: mesele multe și dese din fake camp (locul unde se doarme după consilii, dacă se depășește ora 17:00) și nu doar din fake camp, ci și cumpărate de paznicii și medicii dominicani. Cumpărate, fiindcă unii concurenți au și au avut bani la ei, bani îngropați/ascunși în diferite locuri de pe insulă, din care își plătesc aceste mese ZILNICE.

Carmen, Ștefania, Remus, Bianca și Ada sunt cele mai bune exemple de concurenți care se răsfățau/răsfață, zilnic, cu fast-food și băuturi energizante.”, se arată în postarea făcută pe Instagram.

Citește și: Jorge, noi informații despre starea sa de sănătate, după accidentarea gravă de la Survivor: "Am cârjele cu mine, abia de câteva zile am reușit să pun piciorul jos"

„Toți concurenții primesc zilnic câte o banană și o felie de ananas”

Dezvăluirile nu se opresc aici. Se pare că fiecare concurent mai primește zilnic câteva provizii de mâncare, care pe post însă nu sunt arătate, susțin Viperele Vesele. Tocmai din cauza faptului că mulți mănâncă pe ascuns, se justifică și la proba cântarului, când aceștia sunt cu mai multe kilograme în plus decât atunci când au plecat din țară.

„Motivul pentru care Ada a fost eliminată de la Survivor nu a fost unul de natură medicală, așa cum a prezentat publicului, ci a fost o încercare a lui Guney, producător Acun Medya, de a stopa acest fenomen, după ce a fost a treia oară prinsă mâncând bine la Survivor.

De asemenea, față de ceea ce vi se prezintă la televizor, toți concurenții primesc zilnic câte o banană și o felie de ananas, dar acestea, în mod evident, pălesc în fața meselor îmbelșugate cumpărate.

De menționat că în excursia din Santo Domingo, concurenții Remus, Ada, Bianca și Carmen au fost pozați de către un angajat al unui local mâncând pe ascuns, în toaletă, poză care a ajuns la Ebru, translator Acun Medya, care ulterior i-a transmis-o lui Guney. Acum poate înțelegeți și de ce Ada s-a întors de la Survivor cu 7 kilograme în plus.”, continuă Viperele Vesele.

VEZI și: Jorge, trăiri paranormale la Survivor. A simțit prezența tatălui sau, decedat în urma cu 17 ani:"I-am simțit obrazul"

Concurenții, recompensați pentru certuri cu mâncare

De asemenea, Viperele Vesele mai acuză trustul și de faptul că îi recompensează generos pe cei care generează certuri în tabără, dar, în același timp, că învață concurenții cum să-și ia cu ei în Dominicană produsele de igienă necesare.  

„Mai mult decât atât, recompensele pentru fiecare ceartă sunt unele generoase la Survivor, din punct de vedere gastronomic. Unii concurenți, de regulă Faimoși, însă nu doar ei, ci și câțiva Războinici, cei preferați de către producători, cum ar fi Alexandra Ciomag și Alexandra Pokolab, sunt recompensați pentru certuri cu cartofi prăjiți și hamburgeri, dar și o gustărică dulce, cum ar fi ciocolată.

Nu vă faceți griji! Igiena concurenților nu suferă la Survivor, fiindcă unii dintre ei sunt învățați de către echipa Pro TV înainte de a face deplasarea în Dominicană să-și procure rețete medicale, pe baza unor diagnostice care mai de care mai închipuite. Spre exemplu, afecțiuni ale scalpului, ale pielii, astfel încât să beneficieze de șampon, creme, vitamine etc.

Remus, Vica, Ada, Carmen sunt doar câțiva dintre concurenții care s-au înhămat la aventura Survivor cu rețeta la purtător”, au scris Viperele Vesele, pe pagina lor de Instagram. 

VEZI și: Cristi Mitrea a rupt legătura cu Andreea Mantea. Ce relație are cu fiul lor: „Au fost câțiva ani în care am fost aproape de copil”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel