Jorge, noi informații despre starea sa de sănătate, după accidentarea gravă de la Survivor: "Am cârjele cu mine, abia de câteva zile am reușit să pun piciorul jos"

Data publicării:

Jorge a dezvăluit care este starea sa de sănătate, după accidentarea gravă de la Survivor.

Jorge este unul dintre cei 12 Faimoși, care au ales să-și părăsească confortul de acasă și să plece în jungla Dominicană, în cel mai dur show de supraviețuire din viața lor. Din nefericire, artistul s-a accidentat grav la picior, motiv pentru care a fost eliminat din competiția Survivor România 2023. După ce a ajuns în România, artistul a fost supus unei intervenții chirurgicale la genunchi. 

Jorge, noi informații despre starea sa de sănătate, după accidentarea gravă de la Survivor

Jorge a mărturisit că, în continuare are nevoie de ajutorul cârjelor și a reușit să pună piciorul jos doar de câteva ori. Artistul a recunoscut că are parte de toată atenția și susținerea familiei sale. 

„Mă simt și Faimos, și Războinic în același timp. Am cârjele cu mine, dar abia de câteva zile am reușit să pun piciorul jos că așa mi-a dat voie doctorul, după cinci săptămâni. În curând o să scap de ambele cârje. Cam ăsta este statusul meu, în funcție de cârje îmi fac ziua. Important este că încă merg. Dacă nu o filmam pe mama nu mă credea nimeni. Dacă eu eram cu o banană în mână și ea din bucătărie mă întreba ce mai vreau de mâncare, dacă să-mi facă ciorbă. Ce să exagerez? Noroc că am filmat-o, că altfel nu mă credea nimeni', a povestit Jorge pentru Ego.

Cu toate astea, Jorge recunoaște că nu îi place să fie ajutat și preferă să facă toate lucrurile de unul singur, chiar dacă îi este greu. 

„Sunt o fire independentă. Nu mi-a plăcut să mă ajute nimeni, nici cu cârjele, nici să-mi aducă cineva vreun pahar cu apă. Am vrut să mă mișc, să merg, să fiu activ pentru că dacă aș fi stat și aș fi cerut să mi se aducă una alta, i-aș fi terorizat și pe cei din jurul meu și sigur aș fi fost și eu mult mai leneș și m-aș fi recuperat mai greu', a mai povestit el pentru sursa citată.

Jorge: „ Stau cu aparat cu gheață”

Artistul susține că a încercat să facă cât mai multă mișcare, în felul acesta să-și revină mai repede, dar și să evite atrofierea mușchilor. 

„În primele zile, soția mea a fost plecată din țară și a fost doar mama cu mine acasă când m-am externat. Primele trei zile. Eu mă ridicam, mă duceam singur în bucătărie, voiam să-mi iau apă singur, ca să nu o pun pe mama, dar ea nici nu voia să audă, dar voiam să mă mișc.

Nu am vrut să devin letargic, să mi se atrofieze prea mult mușchii. Am făcut de trei ori pe zi sport. Fac și acum. Stau cu aparat cu gheață, fac stretching, am o oră de exerciții în fiecare zi. Nu stau', a mai povestit Jorge pentru Ego.

Jorge a fost eliminat de la Survivor România

Jorge s-a întors în România, în scaun cu rotile, după ce a fost eliminat de la Survivor. 

„Sunt optimist! Mulțumesc Survivor România, fără voi nu aș fi reușit să fiu la operația asta! Lăsând gluma la o parte, că mi-am asumat orice accidentare atunci când m-am dus la Survivor, e bine să nu lași să aștepți. Când e ceva important trebuie să dai frica la o parte. Eu nu am simțit frică deloc, m-am ambiționat, am mers singur pe picioare până în sala de operație și  am scos și pieptul în față pentru că era un moment în care trebuia să fiu curajos! Nu este cea mai grea operație!De-acum încolo nu poate să fie decât bine! Asta am în minte acum! Sunt fericit, e și de la perfuzii… Urmează să am vreo 6 zile de stat acasă după care am programat să filmez două podcasturi', a povestit Jorge în vlogul pe care l-a făcut din spital.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel