Jorge, trăiri paranormale la Survivor. A simțit prezența tatălui sau, decedat în urma cu 17 ani:"I-am simțit obrazul"

Jorge a plecat în competiția „ Survivor” de pe Pro Tv, cu sufletul deschis și dornic să își demonstreze lui și celorlalți că poate ține piept tuturor provocărilor, pe care le poate aduce jungla dominicană. Din păcate, experiența s-a sfârșit prost pentru el, trebuind să părăsească show-ul, datorită unei accidentări la genunchi, care l-a scos din concurs. Dar, experiența lui nu s-a limitat doar la asta, cântărețul trăind niște momente speciale, cât timp a supraviețuit în jungla nemiloasă.

 

Invitat la “Vorbește lumea”, cântărețul a mărturisit că toată experiență trăită l-a făcut să fie recunoscător pentru tot ceea ce i-a oferit viața.

„Pentru mine a fost o binecuvântare Survivor. A venit cu foarte multe lecții. Eu atunci când eram mic, mi se cuvenea totul. Eram nemulțumit total. Cea mai mare lecție a mea a fost recunoștința și apoi conexiunea cu Dumnezeu, ”a mărturisit el, conform Fanatik.

"Mie nu-mi era niciodată foame"

Experiența din junglă, l-a ajutat pe acesta să își educe simțurile și să învețe să se bucure de tot ceea ce i se oferă. Astfel, pentru el foamea nu mai fost un inamic de temut.

„Avem un ritual și cu mâncarea. De exemplu, mie nu-mi era niciodată foame. Înainte mâncare, ce câștigam noi acolo, îmi puneam în farfurie și beam foarte multă apă timp de 20-30 de minute. Și mă uitam la mâncare. O binecuvântam. Dura jumătate de oră sau o oră până când mâncam. Mâncam foarte încet. Și când îmi era poftă de ceva, îmi imaginam că orezul ăla simplu e altceva”, a dezvăluit el, cum făcea față provocărilor.

Hipnoterapia salvatoare

Și pentru că experiența unei astfel de competiții nu este una simplă, Jorge s-a hotărât să se pregătească de acasă pentru ce urma să îl aștepte. Practicant de 8 ani al hipnoterapiei, cântărețul a decis să facă câteva ședințe înainte de a intra în concurs, pentru a putea face mai bine la ce urmează să trăiască, departe de casă:

„Au fost momente în care abia așteptam să ajung acasă. Am avut niște exerciții. Eu de opt ani fac hipnoterapie. Și înainte de plecarea la Survivor am avut câteva ședințe în care să mă echilibrez, să nu-mi pierd mințile, cum ar veni, acolo. În fiecare zi aveam niște exerciții pe care le făceam. Unul era conexiunea cu familia. Și trebuia să tăi o pădure mare, traversăm un pod și ajungeam la copii. Totul în cap. Îmi strângeam copiii în brațe. Era exact ca o meditație”, a mărturisit el, conform aceleiași surse.

"Am intrat într-o altă dimensiune"

Dar, cea mai șocantă experiență pentru el, a fost aceea în care a simțit că a trecut într-o altă dimensiune și și-a întâlnit tatăl decedat de mulți ani:

„I-am povestit și mamei mele. Tata nu mai trăiește de 17 ani. Dar acolo, la Survivor, într-un moment foarte greu…Într-o noapte foarte grea, mă plimbam și nu puteam să dorm. Când am trecut, parcă zici că am intrat într-o altă dimensiune. Și l-am simțit pe tata foarte aproape. Acolo i-am simțit energia tatălui meu. I-am simțit obrazul. Parcă l-am pupat pe obraz. În noaptea aia n-am mai putut să mai dorm deloc”, a povestit Jorge, experiență paranormală, care l-a marcat.

 

 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Cristina Nacar | Dată: 28 Martie 2023, 20:19 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience