Acuzații dure pentru Insula Iubirii. Radu Vâlcan este și el vizat: „Ne vorbea urât, ne ridiculiza sau ne jignea”

Sursa foto: Insula Iubirii, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Insula Iubirii, Instagram

Mai multe foste concurente care au participat la emisiunea Insula Iubirii fac mai multe acuzații dure.

Insula iubirii a fost una dintre cele mai urmărite producții TV ale momentului. Concret, în formatul de pe Antena 1, mai multe cupluri merg în Thailanda pentru a-și testa relația timp de 21 de zile, în care stau despărțiți de parteneri și sunt înconjurați doar de „ispite” masculine sau feminine, după caz. Chiar dacă formatul a reușit să strângă un public uriaș, iar poveștile promovate pe micile ecrane par extrem de reale, foștii concurenți au făcut acuzații șocante. Diana Pîslaru, care a venit pe insulă în 2018, susține faptul că nimic de acolo nu este făcut de bună voie, iar producția este cea care dictează.

„Eram îndemnate frecvent să ne „distrăm” și să consumăm alcool, ispitele masculine având deja băuturile preparate în pahare pentru noi și insistând să bem, că poate „ne îmbătăm mai repede”. Existau glume între ei cum că am avea stimulente puse în băuturi, pentru că în Thailanda sunt legal”, a declarat Diana Pîslaru, potrivit libertatea.

Citește și: Decizia radicală luată de Adela Popescu, după ce s-a îngrășat trei kilograme. Motivul pentru care nu va apela la o dietă

Concurentele susțin că au fost agresate verbal

Mai mult, tot ea susține faptul că una dintre colegele sale de insulă ar fi fost jignită și umilită, în momentul în care și-a dorit să părăsească emisiunea. Acest lucru le-ar fi făcut și pe restul concurentelor rămase să se teamă pentru viitorul lor parcurs în emisiune.

„Agresarea colegei mele, când aceasta a cerut să plece din emisiune, a fost pur și simplu ceva de nedescris. Să fii efectiv înconjurată și înjosită din toate părțile… M-a făcut să mă tem în legătură cu ce mi se va întâmpla dacă cer să plec.

Nu puteam să stăm singure, pentru că (bărbații, n.r.) veneau după noi și făceau tot posibilul ca discuțiile să fie unele de natură sexuală, astfel încât să poată profita de moment și să fim atinse”, a continuat ea.

VEZI și: Adela Popescu și Radu Vâlcan, luați la rost pentru că nu-și expun copiii în mediul online: „Doamne, este o întrebare atât de grea”

Acuzații dure la adresa lui Radu Vâlcan

Acuzațiile nu se opresc aici. O altă concurentă a sezonului doi a lansat o serie de acuzații și la adresa prezentatorului emisiunii, Radu Vâlcan, care nu ar fi avut un limbaj prietenos la adresa concurentelor. Elena Stroe susține faptul că soțul Adelei Popescu s-ar fi comportat destul de dur cu ele, iar adesea le-ar fi înjosit cu fel de fel de comentarii urâte.

„Radu ne vorbea urât, ne ridiculiza sau ne jignea indirect destul de des, lucruri care erau tăiate la montaj. Ne făcea să ne simțim ca niște femei proaste și ușoare. M-a întrebat care îmi este tariful pe partida sexuală și dacă 300 de bahți (monedă thailandeză) este suficient pentru mine”, a spus și Elena Stroe, concurentă în sezonul 2, pentru sursa citată.

Citește și: „Să fiu mai întâi femeie și apoi mamă”. Adela Popescu, confesiuni surprinzătoare, după ultima vacanță. Ce s-a întâmplat cu cei trei băieți ai vedetei

Concurenții ar fi fost denigrați

Mai mult, Elena Stroe a și primit oportunitatea de a face parte din echipa de producție Insula Iubirii, moment în care aceasta susține că a văzut și mai multe nereguli. Concret, ea spune că i se cerea să denigreze concurenții peste tot în mediul online, care aveau și diferite porecle dure.

 „Montam emisiunea și țineam castinguri cu noii înscriși. Îmi impuneau să scriu lucruri urâte pe Facebook despre concurenții din sezonul care se difuza în momentul acela. Să zic că ei mint cu tot ce spun. Să îi denigrez și să prezint emisiunea ca fiind perfectă”, a spus Elena pentru Libertatea.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 15 sep 2023, 08:31 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience