„Să fiu mai întâi femeie și apoi mamă”. Adela Popescu, confesiuni surprinzătoare, după ultima vacanță. Ce s-a întâmplat cu cei trei băieți ai vedetei

Adela Popescu, mamă a trei copii, dezvăluie cum reușește să se bucure de vacanțe și să își găsească timp pentru ea, chiar și atunci când îi are alături de ea pe cei trei băieți. 

Adela Popescu a mers în cea de-a treia vacanță de anul acesta. După ce a fost în Bali, alături de întreaga familie, apoi a avut o scurtă escapadă romantică alături de soțul ei, în Croația, vedeta și-a găsit timp să mai fugă pentru câteva zile. De data aceasta, vedeta a ales Bulgaria ca destinație și, deși a fost alături de cei trei fii ai ei, ea mărturisește că s-a bucurat din plin de ajutorul părinților, astfel că și-a găsit și timp pentru ea. 


„Amintiri din vacanța în care am avut timp să fiu mai întâi femeie și apoi mamă.
Nu vă spun secretul, îmi pare rău, degeaba insistați!

Ok, bine, vă spun.
Se iau bunicii, se duc la all inclusive, se „uită” copiii cu ei și se recuperează doar seara la culcare. Asta dacă e musai.
În principiu copiii nu vor suferi de abandon, o dată pentru că își adoră bunicii și apoi pentru că se vor fi jucat la toboganele cu apă, vor înota în piscina mică, vor fi spectatori la spectacolele de magie, își vor lua înghețată la cornet când vor ei, vor alerga pe plajă și vor găsi mâncare proaspătă și bună, chiar și cei mai capricioși.

În timpul ăsta părinții vor bea un vinuț bun la piscină sau pe plajă.
Și își vor face planuri despre cum anul viitor, bunicii pot veni chiar singuri cu copiii, având astfel șansa să petreacă și mai mult timp de calitate împreună. Dar mai ales părinții”, a scris Adela Popescu pe rețelele sale de socializare. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu)


Înainte de concediul cu întreaga familie din Bali, Adela Popescu și Radu Vâlcan au avut o escapadă romantică în Croația

Vedeta a povestit, ulterior, ce minunății a descoperit în sejurul din Croația, dar și cât de minunat a fost timpul petrecut alături de soț, fără grija celor mici. 

„În această vacanță:
1. Am descoperit o țară despre care nici nu bănuiam că e atât de frumoasă;
2. Mi-am demonstrat că nu ești niciodată prea bătrân să cunoști oameni alături de care să te simți atât de bine, de…tu;
3. M-am îndrăgostit iremediabil de casele din piatră. Abia aștept să avem și noi una;
4. Mi-am dat seama că pot să rezist cel puțin șapte zile fără să mă apuce dorul mare de copii. :)
5. Aveam nevoie să nu trebuiască să fac nimic. Nici să vizitez, nici să citesc, nici să ascult muzică, nici să mănânc. Nici să dorm. Și să aleg să le fac pe toate;
6. Am înțeles că uneori mai bine cumperi direct peștele decât să dai câți bani am dat noi pe undiță și ustensile. 
7. Ce norocoși suntem că avem părinți care vor și pot să ne susțină escapadele ce sper să devină tradiție.”, a scris Adela Popescu pe rețelele de socializare. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 31 aug 2023, 13:56 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience