Abdomen plat. Carmen Brumă, rețetă proprie de SUC, pentru topirea colăceilor de pe burtă

Data actualizării: | Data publicării:

Dacă vrei un abdomen plat, tonifiat, Carmen Brumă are soluția. Vedeta spune că abdomenul plat și conturat este o chestiune de disciplină și alimentație, mai puțin de antrenament. 

 
"Una dintre întrebările care mi se adresează des este „Câte abdomene faci zilnic?”, iar răspunsul meu creează de obicei confuzie și mai ales suspiciune. Fac abdomene de 2 ori pe săptămână și nu mai mult de 100 de repetări la o ședință. Ba chiar se întâmplă uneori să treacă o lună întreagă în care să nu fac abdomene clasice. Oricât de greu de crezut ar părea, fiecare dintre noi are deja mult râvnitele pătrățele, problema e că sunt acoperite de un strat de grăsime și de aceea nu se văd. Dacă veți înlătura grăsimea de pe abdomen, pătrățelele se vor vedea chiar dacă nu faci mii de abdomene zilnic. În concluzie, abdomenul plat și conturat este o chestiune de disciplină și alimentație, mai puțin de antrenament.", este de părere Carmen Brumă. 

Citește pe DC Medical care sunt cele 3 reguli pentru un abdomen plat și cul se prepară sucul care topește colăceii de pe burtă. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel