"A sfârșit prin a lua o bacterie, sunt plină de revoltă". Tora Vasilescu, devastată de durere, după moartea surorii ei

Data publicării:
Captură video Youtube/ La Măruță
Descriere foto: Captură video Youtube/ La Măruță

Tora Vasilescu nu a putut să treacă peste moartea surorii sale, care a fost răpusă de o bacterie, în spital. 

Tora Vasilescu are în spate o carieră de peste 45 de ani. A jucat în filme, reclame, seriale și dute de spectacole de teatru. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, artista este marcată de o mare dramă, și anume moartea surorii sale, care și-a găsit sfârșitul din cauza unei bacterii nosocomiale, contactate în spital. 

Tora Vasilescu, devastată de durere, după moartea surorii ei

Sora artistei, pe nume Hermini,  s-a luptat cu o maladie teribilă, moștenită de la tatăl ei, pe care a trebuit să o trateze în străinătate. Tora Vasilescu și ceilalți frați au pus ban pe ban pentru a-și salva sora. Din nefericire, aceasta a luat o bacterie din spital, care i-a adus și sfârșitul. 

„Ce mi-aș dori, de ziua mea? Să pot uita durerea pierderii surorii mele mai mici, Hermini, sau măcar să pot să accept ceea ce nu pot schimba! Era diagnosticată cu o boală autoimună, ținută sub control, se simțea foarte bine până la vaccin. După un an de suferințe, două operații, a sfârșit prin a lua o bacterie din spital, binecunoscutele nosocomiale, din cauza cărora și Ion Caramitru și-a găsit sfârșitul, după cum am citit în presă. Sunt plină de mânie și revoltă pentru lobby-știi' protocolului de turmă!„, a declarat Tora Vasilescu pentru Fanatik.

Marea actriță recunoaște că a avut o viață grea, provenind dintr-o familie modestă, crescută doar de mamă.

„Mamei i-au murit toți cei trei soți cu care a făcut patru copii. Și nu vreau să-i provoc alte suferințe întrebînd-o despre tată. Ea, muncitoare, frumoasă foc, a lucrat cîțiva ani cît a fost singură, după ce a murit tatăl meu, iar pe mine m-a dus pentru o perioada la bunici. S-a căsătorit apoi de încă două ori. Lui Wagner, cel de-al doilea soț, îi făceam eu morfină, cînd aveam 14-15 ani, dar uneori mai uităm și eu, și apoi alergăm înnebunită pe la farmacii să iau rețeta.”, a declarat Tora Vasilescu în trecut.

Tora Vasilescu: „Am plecat dintr-o familie foarte săracă”

Tora Vasilescu a mărturisit că a avut o copilărie extrem de grea, plină de neajunsuri. Actrița regretă faptul că nu a putut să studieze mai mult, dar știe că situația financiară pe care o avea familia sa nu i-a permis mai mult. Cu toate astea, Tora Vasilescu se uită cu mândrie la tot parcursul ei.

„Câteodată mi-e milă de mine ce copilărie am avut… Am fost un copil drăguț. Am făcut tot ce-am putut. Am plecat de foarte departe, dintr-o familie foarte săracă. Și poate trebuia să învăț mai mult, la mintea bună pe care am avut-o, în perioada de îndrăgosteala și fugareala hormonala., a dezvăluit ea acum câțiva ani, pentru revista Tango.

Citește și: Tora Vasilescu: „Nu am orgoliu. Lupt ani de zile să scot cojile de ceapă ale ego-ului”

„Șase zile nu am mâncat nimic”. Mihai Trăistariu, dietă extremă: „Mă înțepau organele, ficatul, pancreasul și mă durea spatele”

E păcat să speli duminica? Părintele Vasile Ioana face lumină: „Dumnezeu nu e absurd. Nu ar trebui să înghițim tradiții prostești”

Cum scapi de deochi sau de blesteme. Lidia Fecioru, leac surprinzător: „Ne va îndepărta de energie negativă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel