„A intrat în emisia live în stare avansată de ebrietate”. Gabriela Cristea, vizată de acuzații dure: „Își găsea cu mare dificultate cuvintele”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Gabriela Cristea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gabriela Cristea, Instagram

Gabrielei Cristei i s-au adus mai multe acuzații dure, la care nimeni nu s-ar fi așteptat. 

Gabriela Cristea a început să lucreze la o nouă producție "Te iubesc de nu te vezi", difuzată la Antena Stars. Se pare încă că celebra prezentatoare nici nu a apucat să se familiarizeze prea tare cu noul format, că i se aduc deja acuzații dure. Viperele Vesele, cele care au dezvăluit mai multe secrete din interiorul diverselor trusturi și show-uri de la noi din țară, spun că soția lui Tavi Clonda s-ar fi prezentat la emisie în stare de ebrietate.

„Ieri, au început filmările pentru emisiunea "Te iubesc de nu te vezi", Antena Stars, moderată de Gabriela Cristea, fapt care, se pare, ca ar fi fost sărbătorit de aceasta în exces.

Astfel, la ora 19.00, Gabriela Cristea, moderatoare, totodată, și a emisiunii Mireasă - Capriciile Iubirii, Antena Stars, a intrat în emisia live aflându-se într-o vizibilă stare avansată de ebrietate.”, susțin Viperele Vesele, potrivit click!.

Te-ar putea interesa și: Cât de romantic este soțul Gabrielei Cristea. Vedeta, dezvăluiri din intimitatea cuplului: „Lucrurile astea s-au întâmplat foarte des în ultima vreme”

„Aceasta își găsea cu mare dificultate cuvintele”

Extrem de multe gesturi, dar și vorbe, ar fi dat-o de gol pe Gabriela Cristea, susțin Viperele Vesele. De asemenea, nu doar publicul ar fi observat aceste nereguli, ci și concurenții din platou, care s-ar fi arătat a fi mirați de comportamentul prezentatoarei în repetate rânduri.

„Amețită peste măsură de aburii alcoolului, așa cum imaginile o arată, aceasta își găsea cu mare dificultate cuvintele, starea vizibilă de incoerență, gesticulările excesive, glumele deplasate pe care le-a făcut și mimicile caraghioase nu au trecut neobservate de invitații din platou, stârnind, în repetate rânduri, râsetele tuturor.”, continuă ele.

Mai mult, Viperele Vesele o acuză pe prezentatoare de o mare lipsă de respect la adresa întregii producții, întrucât probele vorbesc de la sine.

„Lipsa de integritate pe care actul de a se prezenta la serviciu într-o asemenea stare tulbure, lipsa de respect pe care acest gest îl denotă la adresa invitațiilor, publicului telespectator și, nu în ultimul rând, întregii echipe de producție a emisiunii vorbesc de la sine despre probitatea morală a moderatoarei.”, au mai scris ele.

Citește și: Rețeta de pate de casă a Gabrielei Cristea. Secretul inedit al prezentatoarei: „Așa va ține până la o lună de zile în frigider”

Producția ar fi încercat să ascundă cât mai bine totul

Totuși, Viperele Vesele apreciază profesionalismul producătorilor de a ascunde cât mai bine starea euforică în care s-ar fi aflat vedeta, mai ales că este vorba despre o emisiune live.

„Deși nu suntem deloc fanii producătorilor emisiunilor Mireasă și Mireasă - Capriciile Iubirii, în special în aceste vremuri tulburi de proteste, nu putem să nu remarcăm dificultatea de a gestiona o emisiune live cu o moderatoare atât de euforică și să apreciem efortul de a masca, pe cât posibil, această neplăcută situație.”, au încheiat ele.

Te-ar putea interesa și: Ce era obligată să facă Gabriela Cristea, în timpul căsniciei cu Marcel Toader: „I-am zis că vreau să mă opresc”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel