Ce era obligată să facă Gabriela Cristea, în timpul căsniciei cu Marcel Toader: „I-am zis că vreau să mă opresc”

Data publicării:

Gabriela Cristea și-a deschis sufletul și a făcut noi dezvăluiri emoționante, din timpul căsniciei cu Marcel Toader. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Gabriela Cristea a trecut prin mai multe momente de cumpănă, pe timpul căsniciei cu regretatul Marcel Toader. Până să-și găsească liniște și fericirea în brațele lui Tavi Clonda, vedeta a trebuit să depășească mai multe încercări dure, pe care le-a povestit într-un moment de maximă sinceritate în emisiunea realizată de Cristina Șișcanu. Așadar, aceasta și-a amintit cum fostul soț o obliga să muncească ore în șir, întrucât încasările adunate lunar de Gabriela Cristea erau uriașe, pe vremea aceea.

„Mi-a zis că el nu înțelege cum de pot eu să-mi permit să renunț așa de ușor la 20.000 de euro. Și acum, când cineva îmi cere socoteala pentru un leuț pe care eu îl câștig, mi se ridică așa părul în cap. Am rămas cu niște sechele. Eu am zis Gata, stop, nu mai pot. Du-te tu. Du-te tu și fă tu ceva. Și atunci nu a mai avut ce să facă, doar că el era obișnuit cu fluxul ăsta de cash. Și dintr-odată s-a oprit fluxul ăla și s-au terminat și banii și el a zis că dacă s-a terminat banul hai să…  La începutul relației… Dar de ce vorbim despre asta?

La începutul relației a încercat să convingă pe toată lumea cât de extraordinar și minunat e, s-a apropiat de toți prietenii mei, i-a păcălit pe toți, inclusiv pe mine și după aceea trebuia să trag, să fac. Mă pusese bou la jug, ca să zic așa.”, și-a amintit Gabriela Cristea. 

Te-ar putea interesa și: Suma uriașă pe care o cere Gabriela Cristea pe vila de lux în care locuiește. Are piscină cu apă sărată și opt băi

 

Gabriela Cristea s-a îmbolnăvit, din cauza extenuării

Orele suplimentare de muncă nu au adus doar cifre rotunde în conturi, ci și probleme de sănătate pentru vedeta care nu avea deloc timp să se mai odihnească. Soția lui Tavi Clonda își amintește cum și-a dorit să ia o pauză timp de un an de zile, timp pe care să și-l aloce exclusiv pentru ea și să-și revină la normal, însă Marcel Toader nu a fost de acord cu decizia vedetei, care nu ar mai fi putut susține financiar familia, în acest fel.

Lucram foarte mult, dar și câștigam foarte mulți bani. 20.000 de euro la momentul acela, vorbim de vreo 15 ani în urmă, când erau niște bani.. Eu practic mă trezeam la 7 dimineața și ajungeam acasă în jur de ora 9, iar sâmbăta munceam de la 12 până după miezul nopții. Practic eu aveam timp doar duminica să mă odihnesc, era singura zi în care dormeam până mai târziu.

N-a fost un caz fericit de câștigat bani și de cheltuit.  Din cauza stării mele de sănătate, care se degradase foarte mult, adică nu mă mai puteam odihni, aveam probleme cu tiroida, aveam multe acumulate, eu am zis că vreau să mă opresc, că vreau să fac o pauză măcar de un an, să-mi iau un an sălbatic în care să nu fac nimic și să îmi văd de sănătatea mea și să mă odihnesc efectiv. Îmi puteam permite chestia asta după mulți ani în care muncisem ca un sclav. El nu a fost de acord.”, a mai dezvăluit aceasta.

Te-ar putea interesa și: Gabriela Cristea, acuzații dure împotriva unei educatoare: „Am trecut printr-un moment emoțional foarte grav cu Iris”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel