Vedeta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” care a plecat pentru o ofertă mai bună: „Lumea se tot întreabă de ce, de ce”. Abia acum a dezvăluit motivul

Data publicării:

Echipa de la „Neatza cu Răzvan și Dani” este mai mică de o perioadă, după ce o vedetă a decis să părăsească trustul.

Cătălin Oprișan a fost prezent foarte mulți ani în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, acolo unde era zilnic prezent în platou, pentru a prezenta cele mai interesante și amuzante videoclipuri la nivel internațional. Totuși, deși fanii erau obișnuiți cu prezența sa pe micile ecrane, Cătălin Oprișan a dispărut brusc de la Antena 1, în favoarea radioului. Toată lumea a fost surprinsă de decizia sa neașteptată, însă nici lui nu i-a fost atât de ușor să se desprindă de trust, întrucât despărțirea de colegi a fost foarte grea, recunoaște el.

„Nașpa, nașpa pentru mine. Adică o simți, nu e ca și cum închizi ușa și pleci. Eu am fost în Antena 1, prima dată, am început în 1995. Mulți nu existau,mulți nu erau născuți. Eram la Sport 21, ziarul domnului Voiculescu și mă duceam și prezentam matinal, rubrica sportivă. Deci, în cartea de muncă de 25 de ani, 17 sunt Antena 1.

Sunt 10 ani și jumătate la ei și lumea se tot întreabă de ce, de ce. A venit o ofertă, nu s-a întâmplat absolut nimic și am plecat. Vorbim în continuare și ieșim când avem timp. Niciodată nu am avut televiziunea în cap, sunt grăsuț, îmi place mâncarea.”, a declarat Cătălin Oprișan, în cadrul emisiunii Cancan EXCLUSIV.

Citește și: Cătălin Oprișan, diagnostic: „Medicii își fac cruce de cinci ori. Un semnal pe care mi l-a dat corpul. În loc să îți dea un AVC sau un infarct, îți dă o durere de cap”

 

A primit oferta de a lucra la Kanal D 2

După ce a plecat de la Antena 1, ofertele de muncă au început să curgă pentru Cătălin Oprișan, care a primit oportunitatea  de a lucra la noul post de televiziune turcesc, care s-a lansat de câteva săptămâni, Kanal D 2. Cu toate acestea, chiar dacă banii propuși erau destul de convingători, Oprișan spune că nu ar fi putut să se orienteze către un post de televiziune mai jos la audiențe decât Antena 1.

„A existat o ofertă concretă, ne-am întâlnit de patru ori. Problema de bani nu a fost, dar nu cred că pot pleca de la Kiss FM, la Impuls, pentru că e o diferență prea mare și vin după 10 ani de Antena 1, nu aș vrea Kanal D 2, fără să se supere nimeni, dacă era Kanal D 1 poate era altceva, dar oricum mi-am dat cuvântul la oamenii de la Kiss și eu mă mut foarte greu, mă atașez de oameni. Eu 10 ani și jumătate nu am avut cască niciodată, ne înțelegeam mereu. 

Eu am făcut radio un an de zile și cât am fost la GSP și mi-a plăcut, dar din păcate proiectul s-a încheiat. În momentul în care am primit acest proiect, nu a fost o trecere dureroasă, suntem lideri pe România, conform ultimelor audiențe, cea mai ascultată emisiunea din țara noastră.”, a mai dezvăluit acesta.

VEZI și: Adrian Enache și Cătălin Oprișan, dialog spumos. Vedeta pe care au luat-o în vizor: „Avea și structura aia de amant gravid și de șoim al patriei”

Cum a resimțit schimbarea de la TV la radio

Schimbarea nu este una radicală, consideră Cătălin Oprișan, care spune că s-a integrat foarte rapid în lumea radioului. 

„Televiziunea te ajută enorm, nu am ce să zic, nu se discută. Dar în 2022 e primul an în care radioul a bătut televiziunea la audiență în lume, deci ar trebui să fie un semn e întrebare, deci și radiourile intră în casă acum, le avem pe telefon și atunci trecerea nu a fost grea, în sensul în care mai făcusem treaba asta și tot o vorbăraie este, numai că nu ești pe televizorul tradițional, ești pe Facebook, Instagram, pe social media.”, a continuat el.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel