„A a fost chinuitor”. Antonia, pe mâna medicilor esteticieni după a treia sarcină. Ce operație estetică și-a făcut

Data publicării:

Antonia a dezvăluit că după cea de-a treia sarcină nu se mai simțea bine în pielea ei, astfel că a apelat la ajutorul chirurgiei plastice pentru a redobândi silueta perfectă cu care era obișnuită.

Cine s-ar putea aștepta ca până și una dintre cele mai frumoase artiste din România să aibă probleme cu încrederea în sine? Frumoasa Antonia a dezvăluit că a avut momente, după cea de-a treia naștere, în care nu mai era mulțumită de modul în care arăta, astfel că, a ales să se lase pe mâna medicilor esteticieni, care i-au efectual o liposucție - o extragere a surplusului de grăsime din jurul abdomenului. Vedeta spune că a luat această decizie după ce a încercat toate variantele naturale de a scăpa de surplusul de grăsime, inclusiv dietă și sport.

VEZI ȘI: „Mi-au spus: Eşti proastă, nu ştii să vorbeşti”. Antonia, traumatizată de aparițiile TV


„Nici nu-mi pot aminti cum îmi arăta abdomenul înainte să am copii. Trebuie să fie drăguț să ai o talie subțire, naturală, fără vergeturi pe piele, totul neted. Dar este frumos să ai și copii, iar eu am trei deja. Este destul, sunt bine.


Și doar ca să vă dau o idee de cât de obsedată și perfecționistă sunt când vine vorba despre antrenamente și mâncat sănătos, toate astea nu au fost suficiente. Am mers și am făcut liposucție și sunt mulțumită acum.
Sunt bine, dar sunt obsedată de detalii. Asta e problema mea. Cred că odată ce corpul tău trece prin schimbări după ce naști, începi să te simți nesigură pe tine. Cred că este natural”, a spus Antonia pe Instagram.

VEZI ȘI: Antonia, detalii inedite din culisele filmului „Haita de acțiune”: Are și Oli niște momente mai ”colorate” / EXCLUSIV

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia)

Antonia nu se consideră perfectă

Deși sute de mii de fani o admiră pentru felul în care arată, artista spune că este departe de perfecțiune, că încă are vergeturi, însă că a învățat cum să își ascundă imperfecțiunile. Mai mult, ea spune că nu a fost deloc ușor tot procesul prin care a trecut, de dragul siluetei. 

 

Antonia, dezvăluiri incendiare despre începuturile ei în muzică. Care este secretul neștiut din spatele debutului ei:"Ce rușine. E foarte rușinos"

„Acum știu că unii ați spune: «Despre ce vorbești? Arăți bine!» Nu spun că nu arăt bine, dar a fost chinuitor. Încerc să îmi amintesc acele zile în care nu mă chinuiam, atât. Dar sunt bine. Acum știu cum să ascund aceste imperfecțiuni. Uneori mă enervează aceste vergeturi pe piele pe care le am în jurul abdomenului, dar sunt în viață și îi mulțumesc lui Dumnezeu că a fost doar atât”, a completat artista, potrivit Libertatea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel