„Mi-au spus: Eşti proastă, nu ştii să vorbeşti”. Antonia, traumatizată de aparițiile TV

Data actualizării: | Data publicării:

Antonia a dezvăluit motivul pentru care evită să meargă la diverse emisiuni sau interviuri filmate. 

Antonia este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Pe lângă talentul muzical, artista este considerată și una dintre cele mai frumoase femei din lume, potrivit unui top internațional, realizat în urmă cu câțiva ani. 

Se bucură de succes profesional, faimă și are o mulțime de admiratori în toată lumea. Cu toate astea, Antonia evită să accepte invitații în emisiuni sau podcast-uri, din cauza unor traume care o urmăresc. Crescută în America, vedeta vorbește engleza la nivel nativ, astfel că îii este mult mai ușor să se exprime în engleză și spune că simte că nu își găsește cuvintele atunci când vorbește în limba română. Mai mult, ea nu este străină de răutățile oamenilor, astfel că a început să se teamă să vorbească în public, de teama criticilor. În trecut, spune ea, a fost aspru criticată pentru modul în care vorbește.


„Am multe de spus şi mi-aş dori să mă exprim mai des, dar e evident că în engleză îmi este cel mai uşor. În limba română însă mă blochez, de aceea nu vreau să merg la tv, în podcasturi, simt că nu mă voi exprima corect, mă ia anxietatea, devin timidă.

Această reacţie vine din traume, din tot ce mi s-a spus până acum «eşti proastă, nu ştii să vorbeşti». De multe ori îmi spun, cine vrea să mă înţeleagă o va face, cine vrea doar să haterească, tot o va face.”, a mărturisit Antonia, pentru Click!.

VEZI ȘI: Antonia, probleme cu tenul. Vedeta s-a umplut de coșuri: „Am o erupție pe fiecare lună”

Antonia s-a născut pe 12.04.1989, la București. Părinții au decis însă să se mute din România, așa că la 5 ani, pleacă în Statele Unite ale Americii, împreună cu mama sa și cu tatăl adoptiv, unde rămâne până la vârsta majoratului.  A început lecțiile de canto la vârsta de doar 9 ani și a urmat liceul în Las Vegas. Și-a făcut debutul cu o carieră de model, dar marele ei vis era să ajungă o artistă cunoscută.  Întoarcerea în România i-a asigurat succesul pe plan muzical. Prima ei piesă s-a intitulat „Roses on Fire”, urmată de hit-ul „Morena”.

VEZI ȘI: Antonia, imagine rară din adolescență. Cum arăta vedeta în timpul liceului/ FOTO


Drumul ei către succes nu a fost ușor, mai ales după ce în presă s-a aflat despre relația ei cu Alex Velea, pentru care a fost pusă la zid. 

Chiar artistul a mărturisit recent că relația cu Antonia i-a afectat destul de mult imaginea și cariera în acea perioadă. 

VEZI ȘI: Antonia se îmbracă de la Second Hand. Artista recunoaște că își cumpără haine purtate: „Mi se par mai cool”

„Începuturile relației nu au fost atât de simple. Venim din cupluri nefericite, și eu, și ea. Lumea nu a luat-o ca atare. Ne-au zis ba că i-am stricat eu familia, ba că ea mi-a stricat-o pe a mea, că ne-am creat fericirea pe drama altora, pe nefericrea foștilor parteneri. Doar că pe noi nu ne-a interesat asta, ne-am văzut de ale noastre, am stat închiși în casă o perioadă destul de lungă. Nu ne-am uitat în stânga și în dreapta, nu ne-am ghidat după părerea oamenilor, nici dacă a fost bună, nici dacă a fost rea.

Ne-am luat după ce ne-a spus inima. Nu suntem nici primii, nici ultimii care vin din relații care s-au destrămat. Au fost greșeli ale tinereții. Antonia e foarte sensibilă. În cariera noastră avem de-a face cu tot felul de persoane. Orice țărănuș care are un telefon te poate face în fel și chip”, a declarat Alex Velea, la „Xtra Night Show”.

VEZI ȘI: Dietă de vedetă. Cum menține în formă Antonia. Vedeta a dezvăluit ce mănâncă dimineața, la prânz și seara


Antonia a avut parte de un divorț răsunător cu fostul ei soț, care a durat 7 ani. Cei doi au împreună o fetiță pe nune, Maya Rosaria Castellano. Relația artistei cu afaceristul italian nu a mers. Cei doi s-au despărțit iar Antonia și-a găsit fericirea în brațele lui Alex Velea, căruia i-a dăruit doi copii:  Dominic, care s-a născut în decembrie 2014, și Akim, care a venit pe lume în decembrie 2016.


Divorțul de Vincenzo Castellano s-a încheiat abia în 2020, din cauza proceselor dificile pe care le-au avut. Artista are acum libertatea de a se căsători cu iubitul ei, Alex Velea, după 8 ani de relație. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel