Antonia, dezvăluiri incendiare despre începuturile ei în muzică. Care este secretul neștiut din spatele debutului ei:"Ce rușine. E foarte rușinos"

Data actualizării: | Data publicării:

Frumoasă, talentată cu o familie perfectă și cu un zâmbet luminos mereu afișat pe față, Antonia pare să trăiască viața perfectă. Dar, dacă treci dincolo de aparențe, vei afla că viața acesteia nu a fost întotdeauna presărată cu zâmbete și cântăreața a avut de depășit, uneori cu greu, și momente mai puțin fericite în viața ei.

Invitată în podcastul lui Horia Brenciu, “Lucruri simple”, frumoasa brunetă a făcut câteva dezvăluiri, în premieră, despre trecutul ei.

"Făceau mișto de mine că n-am forme"

Nu mai este niciun secret pentru nimeni, faptul că Antonia și-a trăit o mare parte din copilărie și adolescență peste Ocean, în America. Acolo a făcut și primii pași în lumina reflectoarelor, prima provocare de acest fel pentru ea fiind aceea de model. Dar acesta nu a fost cel mai satisfăcător moment  din viața ei, cântăreața fiind complet nefericită cu aspectul ei de la acea vreme.

„Eram lungă, fără forme, cu năsucul mare. Ceva ciudat rău. În adolescență făceau mișto de mine că n-am forme, că n-am sâni. Știi că acolo, fetele alea… Am făcut liceul în Las Vegas. Noi abia așteptam să plecăm de acolo. E un oraș de adulți. Ne plictiseam. Nu e un oraș de familie”, a declarat aceasta, în cadrul podcastului, conform Fanatik.

Plăceri nevinovate

Așa cum declară ea, viața ei în America nu a fost una presărată cu petale de trandafiri, aceasta fiind nevoită să lucreze de la o vârstă destul de fragedă, de la 10 ani, ca bonă. Tot în acea perioadă își dezvoltase un obicei care nu o face mândră deloc: uitatul în frigiderele oamenilor.

„Mă uităm în frigidere. Asta îmi plăcea să fac. Să văd ce mâncare au. Bine, unii aveau camere. Mă prefăceam că mă duc să mai iau niște apă și scanam ce mai e de mâncare. Îmi plăcea să mănânc și acum îmi place”, a mărturisit cântăreața, conform aceleiași surse.

Un hit rușinos

Venită în România, Antonia a ales să își dedice viață muzicii, astfel în 2009 această rupea topurile cu un hit care avea să devină iconic: “Morena”. Doar că, pentru ea această piesă nu este una cu care se mândrește, declarând că îi este rușine că face parte din repertoriul ei.

„Ce clip, Doamne. Ce rușine. E foarte rușinos. Pe vremurile alea, când s-a scris piesă asta mi-era… Nu rușine, dar erau niște cuvinte foarte simple. Din alea de copii. Dar după aia mi-am dat seama că genul ăsta de piese așa simple rămân în cap și după aia am trecut peste. Dar piesa m-a lansat, practic”, a spus această.

La scurt timp după această lovitură muzicală, avea să i se propună o colaborare cu o celebra trupa rock, Vunk pentru piesa “Pleacă”, la care a fost reticentă la început, dar care s-a dovedit, într-un final, a fi un alt succes răsunător al cântăreței.

„Mi-au spus de la casa de discuri și au spus dacă aș vrea să fac o colaborare cu un band rock. Mi s-a părut foarte ciudată. Eram mică, la început, nu concepeam. A fost o experiență nouă pentru mine și foarte frumoasă. Aveam emoții că nu mă potrivesc. Piesa a mai fost lansată înainte și nu mă așteptam. A fost tare rău. N-o mai cânt. Au mai apărut alte piese în care mă regăseam mai mult în ele. În multe care n-au avut succes, dar mie mi-au plăcut”, a povestit Antonia.

Copiii îi calcă pe urme

Odată cu întâlnirea marii iubiri, Antonia avea să își întemeieze o familie superbă alături de un alt nume sonor din industria muzicală românească, Alex Velea. Și cum așchia nu sare departe de trunchi, se pare că și copiii cuplului încep să le calce pe urme celebrilor părinți.

„Maya are perioade. Acum vrea să fie actriță. Cei mici cântă, dansează. Mai mult rapp-uiesc. Au fost la studio și au tras câteva piese improvizate. Și actori. Sunt la o academie acum. Dominic cred că o să joace într-un film anul ăsta”, a declarat această în cadrul podcastului.

Emoțiile, dușmanul ascuns al Antoniei

Dar, deși succesul nu mai are niciun secret pentru frumoasa brunetă, iar numele ei este pe buzele tuturor, aceasta nu a reușit încă să facă pace cu emoțiile sale, acestea fiind un mare impediment în cariera sa. De curând, cântăreața a început să meargă la terapie, pentru a putea depăși momentele care ,efectiv, o paralizează în public.

„Am o problemă cu emoțiile. E un impediment pentru mine. Nu e ok.Mi-e frică că nu-mi amintesc cuvintele. Că o să falsez. E ceva rău acolo. Emoțiile te ajută când sunt constructive, dar emoții de genul ăsta nu te ajută. Poate am nevoie de terapie. Mă duc. Am început acum de curând. Mă lovesc zilnic de treburile astea. Teroare”,a mărturisit cântăreața, conform sursei citate.

 

 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Cristina Nacar | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel