Antonia, detalii inedite din culisele filmului „Haita de acțiune”: Are și Oli niște momente mai ”colorate” / EXCLUSIV

Data publicării:
EXCLUSIV

Antonia joacă în cel mai nou film românesc: „Haita de acțiune”, o comedie de acțiune care promite hohote de râs. Lungmetrajul intră în cinematografe din 21 martie. 

După succesul înregistrat cu „Teambuilding”, cel mai de succes film autohton, Matei Dima aduce pe marile ecrane un nou proiect cinematografic ambițios, „Haita de acțiune”.

Filmul, care îi are în distribuție pe Antonia, Alex Bogdan, Anca Dinicu, Anca Dumitra și Matei Dima, este o comedie de acțiune. Denzel (Matei Dima) este polițist la rutieră, însă el se visează în filmele americane și își dorește să rezolve cazuri complexe. Este luat la mișto de toți colegii lui din secție pentru că este prea naiv să fie corupt și nu-l duce capul destul cât să fie comisar adevărat. Împreună cu Oli (Antonia) o polițistă care are probleme cu nervii pentru că e sătulă de misoginismul din România și Aurel, primul agent de circulație din departament de etnie rromă, încep să investigheze un caz interesant, însă scormonesc unde nu trebuie.

 

 

SPECTACOLA: Haita de acțiune ne-o aduce pe Oli, o polițistă cu aspirații mari, care pornește, cu mult curaj, în căutarea dreptății și adevărului. Cat de mult seamănă Oli cu Antonia?

ANTONIA: Oli e o fire puternică, vrea să facă lucrurile corect și își dorește să se facă dreptate. Din acest punct de vedere, semănăm foarte mult.

Din alte puncte de vedere, nu semănăm deloc, așa că vă invit din 21 martie la cinematograf să o descoperiți pe Oli în ”Haita de acțiune”.

 

SPECTACOLA: Oli e deranjată de misoginism, probabil la fel ca mai toate femeile. Tu ești considerată una dintre cele mai frumoase femei din România ( și pe bună dreptate). Ai avut momente în care te-ai confruntat și tu cu situații de misoginism, in care ai fost etichetată într-un anume fel doar pentru că ești o femeie frumoasă sau dată la o parte pentru că nu ești bărbat?

ANTONIA: Nu prea îmi amintesc să fie trăit momente în care să fiu dată la o parte pentru că nu sunt bărbat, dar știu sigur că am trăit și încă trăiesc momente în care sunt etichetată ca fiind doar foarte frumoasă și neapreciată pentru cariera mea și ce reprezint ca artist.

SPECTACOLA: Ești zodia Berbec. Din zodiac, femeia berbec este cea mai masculină, cea mai curajoasă și, probabil, cea mai interesata de „uniforme”. Dacă nu ai fi făcut muzică, te-ar fi atras meseria de polițist?

ANTONIA: Nu chiar, nu m-aș fi văzut polițistă, e un job foarte serios, iar eu sunt o fire artsy, îmi place mult muzica și mi-e greu să mă văd și să îmi imaginez că aș fi putut face altceva.

 

 

SPECTACOLA: Găsim în distribuția filmului o mulțime de nume extrem de iubite de public. Cum a fost pe platoul de filmare? Cu ce situații comice (sau tragice, de ce nu) v-ați confruntat?

ANTONIA: A fost o atmosferă plăcută, relaxantă, în care fiecare știa ce are de făcut, dar ne și susțineam între noi, ne-am distrat, dar am și muncit serios.

Au fost intensele scenele de bătaie sau de mers cu mașina ca în filmele de acțiune de la Hollywood, unde am lucrat cu cascadori profesioniști. Foarte multă adrenalină!

 

 

SPECTACOLA: Nu este pentru prima dată când colaborezi cu Matei Dima, vă leagă mai multe proiecte. De asemenea, aveți în comun și perioada lungă petrecută în America. Cum a fost să lucrați împreună la acest proiect? Au fost lucruri pe care a trebui să le înveți, pentru care să primești indicații?

ANTONIA: Matei e un coleg de platou foarte bun, colaborăm foarte bine, mă ajută mult și mă susține, ceea ce este priceless. Pe lângă Matei, pe set m-a ajutat mult și Alex Bogdan, care a fost un fel de trainer pentru noi, m-am bucurat și de sprijinul lui Vlad Brumaru, de indicațiile regizorului Vali Dobrogeanu.

SPECTACOLA: Matei Dima a dat un mic spoiler legat de limbajul din film, după criticile primite pentru Teambuilding, astfel că ne așteptăm la multe replici populare și în noua producție. Totuși, producătorii din filmele americane nu se confruntă niciodată cu astfel de critici, deși limbajul este extrem de „colorat”. Ce părere ai despre aceste reacții pudice ale internauților?  Ne dai un spoiler? Oli vorbește „urât” în film?

ANTONIA: Cred că pur și simplu, ne-am obișnuit să fim mai critici cu tot ce vine din România și mai toleranți cu ce este ”din afară”. Deși cred că ar fi frumos să susținem proiectele de la noi din țară.

Are și Oli niște momente mai ”colorate” :))

 

SPECTACOLA: Cum a fost perioada filmărilor pentru familia ta si ce spun ei despre acest proiect? Știm că soțul tău te susține în tot ce faci, dar cum au primit cei mici vestea că te vor vedea pe marile ecrane din postura de polițist?

ANTONIA: Nu au fost atât de multe zile de filmare legate, încât să fie așa de greu pentru familie, am avut parte de sprijinul lui Alexandru, bineînțeles, și al părinților noștri care ne-au ajutat cu copiii atunci când amândoi aveam treabă. Este minunat să avem parte de ajutorul lor, ne putem concentra pe ce avem de făcut, știind că ei sunt în siguranță.

Copiii se bucură foarte mult, sunt mândri de mine, dar nu vor vedea filmul, pentru că este un film pentru adulți, pe care nu au cum să îl înțeleagă, sunt prea mici.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel