7 alimente pe care nutriționiștii nu le vor recomanda NICIODATĂ!

Data publicării:
Unsplash.com/ autor Alice Pasqual
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Alice Pasqual

Vrei să ai o dietă sănătoasă și să slăbești natural, fără efort? Atunci nu trebuie să te atingi de următoarele 7 alimente pe care nutriționiștii nu le vor recomanda niciodată!

Știm cu toții că dacă vrei să fii sănătos și să slăbești natural, fără a te mai îngrășa după, e bine să eviți anumite alimente. Iată 7 alimente pe care nutriționiștii nu le vor mânca și nici nu le vor recomanda vreodată: 

1) Sucuri de fructe „naturale” la sticlă


În toate supermarketurile găsim sucuri 100% naturale de fructe, pe etichetele cărora sunt trecute tot felul de vitamine. Dar reclama este sufletul comerțului, atrag atenția nutriționiștii, care spun că sucurile de fructe – chiar și cele 100% naturale – nu sunt așa sănătoase pe cât s-ar crede. „Tendința alarmantă a acestor sucuri scumpe este îngrijorătoare. Aceste produse sunt, în general, pline de calorii și nu vă vor face să vă simțiți satul și nu vă vor oferi nici pe departe beneficiul nutrițional complet al consumului de fructe și legume întregi”, spune nutriționistul american Andy De Santis, citat de thehealthy.com. „Dacă mănânc un măr, o portocală și o banană, și asta mi-ar lua 10 minute. Să le bei într-un suc – poate 10 secunde?” Asta înseamnă o mulțime de calorii în mai puțin de un minut și nu e bine să ai un aport atât de mare în prea puțin timp. 

2) Gogoșile (Doughnuts)


Feed-ul tău Instagram ar putea fi plin de mesaje diferit despre aceste rulouri de aluat presărate cu bombonele mici și colorate. Totuși, acea gogoși pe care le cumperi pofticios dis de dimineață fac mult rău, spune Jamie Logie, nutriționist și personal trainer american. „Gogoșile sunt făcute din făină albă rafinată, care are un indice glicemic foarte ridicat”. Asta înseamnă că provoacă creșteri bruște ale zahărului din sânge. „Și sunt prăjite în grăsimi trans care înfundă arterele și cauzează cancer. Și sunt acoperite cu zahăr care are fix aceleași efecte. Nu te vor sătura, nu te vor face să-ți păcălești foamea și sunt pline cu aproape cele mai proaste ingrediente pe care le poți găsi pe piață”. 


Citește continuarea pe DC Medical.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel