7 Alimente despre care nu știai că pot fi TOXICE: Probabil le consumi zilnic

Data actualizării: | Data publicării:
Rosii. Foto Unsplash/ autor Rodion Kutsaev
Descriere foto: Rosii. Foto Unsplash/ autor Rodion Kutsaev

Iată câteva alimente pe care le consumi zilnic, dar despre care nu știai că ar putea fi toxice.

Când ne e foame, vrem să mâncăm cât mai mult posibil cât mai curând posibil. Adesea, luăm doar o pungă de chipsuri sau ne facem un sandwich cu salată și roșii. Nu ne gândim întotdeauna la ceea ce mâncăm, dar poate ar terbui să începem de acum.

 

Alimente pe care nu le poți mânca oricând, oricum:

 

Ciuperci

Există o mulțime de ciuperci diferite și probabil ți s-a spus în copilărie că nu le poți mânca pe toate. Cele roșii cu pete albe, de exemplu, sunt cu siguranță necomestibile. Dar există mult mai multe tipuri toxice de ciuperci. Ciupercile pe care le găsești în supermarket sunt în siguranță, dar dacă te îndrepți în natură pentru a căuta ciuperci, trebuie să fii foarte atent.

 

Rubarbă

Când facem compot de rubarbă, tăiem frunzele și asta este foarte bine. Putem mânca tulpina fără probleme, dar frunzele de rubarbă sunt cu siguranță toxice.

 

Roșii

Nu trebuie să renunți cu totul la roșii. De fapt, roșiile în sine nu sunt toxice, dar tulpina și frunzele conțin o toxină care poate provoca crampe și dureri intense de stomac. Deci, scoateți întotdeauna partea de la coadă înainte de a o mânca.

 

Citește continuarea pe DC MEDICAL.

.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel