4 rețete SIMPLE de smoothie care potolesc foamea. Sunt delicioase

Data actualizării: | Data publicării:
Unsplash.com/ autor Denis Tuksar
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Denis Tuksar

Aceste rețete simple de smoothie-uri tropicale sunt excelente pentru a potoli foamea. Combinația de fructe oferă antioxidanți, fibre și alți nutrienți esențiali. Ia-ți notițe.

1. Smoothie de papaya, ananas și banane

Prima rețetă de smoothie tropical este cea de papaya, ananas și banană, care se remarcă prin conținutul său ridicat de vitamina C, un nutrient important pentru întărirea sistemului imunitar, așa cum s-a afirmat într-un studiu publicat în revista Nutrients. În plus, contribuie la creșterea sintezei de colagen și acționează ca un antioxidant.

Ingrediente:

150 de grame de pulpă de papaya

150 de grame de ananas proaspăt

1 banană mare, decojită

20 ml suc de lămâie proaspăt stors

100 ml apă

Realizarea acestui smoothie este foarte simplă. Trebuie doar să pui toate ingredientele în blender și să adaugi sucul unei jumătăți de lămâie, pentru a reduce oxidarea. Amestecă 3 minute cu 100 ml de apă. Adaugă scorțișoară, pentru a îmbunătăți aroma.

 

2. Smoothie de căpșuni, banane și mandarină

Cu această rețetă vei obține o doză semnificativă de potasiu, un nutrient care ajută la reglarea tensiunii arteriale, potrivit cercetărilor publicate în Jurnalul Internațional de Cardiologie.

Ingrediente:

1 banană mare

100 de grame de căpșuni

sucul a două mandarine

100 ml apă

Pentru a pregăti acest smoothie tropical este necesar doar să toci banana pentru a o pune în blender împreună cu căpșunile. Toarnă deasupra sucul a două mandarine stoarse, fără zahăr adăugat, și 100 ml de apă, astfel încât textura finală să fie puțin mai lichidă. Amestecă 3 minute la putere maximă și gata.

 

Citește continuarea pe DC Medical.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel