13 băuturi care topesc grăsimea de pe burtă: Sunt grozave. Scad nivelul de insulină, opresc pofta de mâncare

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Care sunt cele 13 băuturi care topesc grăsimea de pe burtă, potrivit specialiștilor în nutriție. 

Dietele se pot dovedi o provocare, mai ales atunci când trebuie să trecem peste perioada sărbătorilor fără să mâncăm în exces. Dacă trebuie să vă supravegheați talia și doriți un ajutor suplimentar, nu credeți că trebuie să o faceți de unul singur. 

Ei bine, 13 băuturi vă pot ajuta să ardeți excesul de grăsime de pe stomac, oferind în același timp o schimbare de ritm.

În plus, probabil că aveți deja unele dintre aceste băuturi în frigider sau în dulap, așa că nu există nicio scuză pentru a nu vă răsfăța cu aceste băuturi de top care topesc grăsimea de pe burtă, ceea ce vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele de pierdere în greutate.

Încă nu am găsit o "băutură miraculoasă" care să radă instantaneu kilogramele, dar o mână de opțiuni de băuturi vă pot ajuta să ardeți grăsimea de pe burtă, mai ales atunci când le asociați cu o dietă tipică și un regim de exerciții fizice.

 

Aceste 13 băuturi, adunate cu ajutorul unui număr mare de specialiști în nutriție, nu vă vor oferi un abdomen plat peste noapte, dar dacă vă răsfățați cu ele un pic mai des, puteți contribui la reducerea centimetrilor de pe talie și puteți repara orice daune pe care sărbătorile de sezon le-ar fi putut provoca.

Care sunt cele 13 băuturi care topesc grăsimea

1. Ceaiul verde

"Ceaiul verde este plin de antioxidanți care au beneficii de sănătate pe scară largă, de la prevenirea bolilor, reducerea inflamației și chiar reducerea grăsimii de pe burtă", spune Trista Best.

"Aceștia acționează în organism pentru a preveni și reduce daunele celulare cauzate de toxine și radicali liberi, care pot provoca creșterea în greutate și dificultăți în pierderea în greutate", mai spune ea, notează Eatthis.

Ceaiul verde începe deja multe dintre diminețile noastre cu dreptul, iar acum putem avea o plăcere în plus știind că ceaiul ne ajută să radem kilogramele.

2. Kombucha

Dacă nu vă considerați o persoană prea pasionată de ceai, ați putea găsi o cale de mijloc distractivă în kombucha.

"Kombucha este o sursă puternică de probiotice, care ajută la susținerea bacteriilor intestinale sănătoase și la reducerea inflamației generale", spune Kelly Springer.

Băutura care combină în mod obișnuit ceaiul negru, fructe și condimente poate entuziasma pe oricine, iar gustul său acru, cel răcoritor, o face o plăcere să o bei.

3. Apă cu proteine

"Apa proteică este perfectă pentru a fi aruncată în gențile de gimnastică după antrenamente, este mai ușoară și mai puțin murdară decât prepararea shake-urilor proteice și are puține calorii. Proteinele promovează sinteza proteinelor musculare, ajutându-vă să vă simțiți sătul și vă susține sistemul imunitar", spune Heidi Skolnik.

Dacă nu ați încercat apa proteică, dar vă plac efectele shake-urilor proteice, această băutură poate schimba modul în care vă hidratați. Oferă-ți un impuls suplimentar atunci când ai nevoie și, în același timp, rade-ți lățimea burții cu arma secretă a oricărui fan de fitness.

Citește continuarea pe dcmedical.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel