Zodiile și foamea. Cum se comportă semnele zodiacale atunci când sunt înfometate

Foto Unsplash/ autor Artem Labunsky
Descriere foto: Foto Unsplash/ autor Artem Labunsky

Unele zodii devin nervoase atunci când le e foame, în timp ce altele pot rezista fără hrană fără probleme. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Berbecul este, fără îndoială, cel mai înfometat dintre toate semnele. În mod normal, ești intens și pasional, dar poți deveni foarte nervos atunci când nu ai mâncat. Ești deja predispus la izbucniri, dar de obicei reușești să le ții în frâu, nu și atunci când ți-e foame însă. Asta se duce pe apa sâmbetei. Ar fi înțelept să ai la tine gustări, ca să nu ajungi să faci ceva ce vei regreta.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taurul este un semn foarte special, așa că atunci când ți-e foame, sunt șanse ca tu să poftești la ceva foarte specific. Când ai nevoie de mâncare, lucrurile vechi, cum ar fi resturile de mâncare, nu vor fi suficiente, ai nevoie de ceva foarte bun. Poți fi un pic pretențios în privința a ceea ce introduci în corpul tău și, chiar dacă nu mănânci întotdeauna alimentele care sunt cele mai bune pentru tine, te ții mereu de standardele tale.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemenii sunt fluturi sociali și o persoană căreia îi place să împărtășească, iar acest lucru se aplică și la modul în care consumi alimente. Chiar și atunci când îți este complet foame, de obicei îți ascunzi mâncarea până când altcineva cumpără ceva sau dezvăluie că a adus o gustare. În acel moment, ești mai mult decât fericit să te înfrupți din ea. De asemenea, sunteți dispus să vă împărțiți prânzul dacă observați că altă persoană și nu și-a adus nimic de mâncare.


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Racul este cunoscut pentru emoțiile sale puternice, iar faptul că ești înfometat te face și mai vulnerabil când vine vorba de stările tale de spirit. Poți fi super sensibil, așa că fii atent când lucrurile te afectează mai mult decât de obicei. Dacă doar văzând o poză cu un câine drăguț te întristează sau dacă o greșeală gramaticală te înfurie, poate că ai nevoie să mănânci ceva pentru a reveni la normal. Fii atent la aceste semne.

Leu (23 iulie - 22 august)

Dintre toate semnele, Leii sunt cei mai predispuși să se simtă flămânzi, nu pentru că de fapt au nevoie să mănânce, ci pentru că sunt plictisiți. Ai o personalitate mare și îndrăzneață și preferi să te menții ocupat, iar uneori, când simți că nu ai nimic de făcut, recurgi la gustări. Dacă stomacul tău nu se rumenește de fapt, ar fi înțelept să te gândești de două ori înainte de a trece timpul cu mâncare.

Fecioară (23 aug. - 22 sept.)

Fecioarele sunt cunoscute pentru faptul că sunt numai muncă și deloc distracție, dar atunci când ți-e foame, știi cum să lași jos ceea ce faci pentru a lua o pauză. Ai tendința de a fi o perfecționistă și știi cum să ai grijă de mintea și de corpul tău. Știi că dacă ratezi o masă pentru a te concentra pe studii sau pe muncă, nu va face decât să te afecteze pe termen lung. De fapt, ești dispus să faci pauză la majoritatea lucrurilor pentru o mâncare glorioasă.

 

Balanță (23 sept. - 22 oct.)

Balanța este un fluture social, așa că, chiar și atunci când îți este foame, nu vrei niciodată să mănânci singur. Când stomacul tău începe să scoată zgomote, te trezești menționând mâncăruri delicioase celorlalți pentru a le face și lor poftă. De cele mai multe ori, nu ești suficient de asertivă pentru a spune pur și simplu că ți-e foame și că vrei să te oprești undeva să mănânci. Ești mult mai fericit, dacă reușești să faci pe altcineva să se gândească la asta.

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)

Scorpionii își țin, de obicei, adevăratele sentimente ascunse. Singura excepție de la această regulă este că, ești mai mult decât fericit să te plângi atunci când ceva te deranjează cu adevărat. Așadar, atunci când nu ai mâncat, vei avea chef să te descarci cu nemulțumirile tale pe toți cei din jurul tău. Așadar, să știi că o masă sănătoasă ar putea să îți oprească atitudinea morocănoasă înainte de a începe.

Săgetător (22 nov. - 21 dec.)

Săgetătorii sunt cei care sunt mereu în căutare de aventură, dar atunci când îți este foame, toate ideile tale bune dispar pe fereastră și ești mai predispus să îți asumi riscuri. În mod normal, ești mai mult decât dispus să încerci lucruri noi și să îți asumi riscuri, dar judecata îți este afectată, dacă nu gândești cu stomacul plin. Așa că cel mai bine pentru tine este să te oprești și să mănânci înainte de a face vreo nebunie.

 

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

Capricornii fiind niște muncitori harnici cum sunt, foamea nu este chiar atât de mult o problemă pentru tine, deoarece planifici mereu din timp. De obicei, mănânci alimente sănătoase la ore regulate, pentru că știi că ai nevoie de energie pentru a face cea mai bună treabă a ta. De asemenea, din moment ce ești mama grupului tău de prieteni, de obicei vii pregătită cu o mulțime de gustări. Chiar și atunci când nu ai mâncare prin preajmă, vii repede cu unele.

 Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Vărsătorii ar putea fi cunoscuți pentru modul lor de a gândi liber și independent, dar atunci când acest semn este flămând, i se face foarte somn.  De obicei, faci ce vrei tu, pe drumul tău, dar când nu ai energie pentru că ți-e foame, este foarte greu să faci asta, pentru tine. De asemenea, foamea te poate face să te porți mai încăpățânat ca niciodată, așa că ai grijă.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Oricât de mult ar visa acest semn să mănânce mâncarea lor preferată, atunci când le este super foame, sunt uneori prea leneși pentru a face ceva în acest sens. Dintre toate semnele, tu ești cel mai puțin motivat să acționezi și, din moment ce foamea te face și mai predispus să stai degeaba, sunt șanse să te simți așa o vreme până când vei fi motivat să îți faci ceva de mâncare.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 15 mai 2022, 20:06 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience