Zodiile și ANXIETATEA. Cum gestionează zodiile FURIA și EMOȚIILE NEGATIVE

Data actualizării: | Data publicării:
Unsplash.com/ autor Andrey Zvyagintsev
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Andrey Zvyagintsev

Anxietatea poate fi tradusă prin starea de nervozitate cu care ne putem confrunta uneori. În fața emoțiilor negative, fiecare reacționează diferit, unii țipă, zbiară, sparg faruriile, în timp ce alții se ascund într-un colț și plâng. Iată ce spune ZODIA ta despre modul în care gestionezi aceste stări. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Dacă nu poți rezolva imediat ceea ce te enervează, ai tendința de a deveni frustrat sau furios. De asemenea, ai tendința de a deveni foarte impulsiv atunci când încerci să scapi de ceea ce te enervează. Când te simți așa, îți este ușor să fugi de confruntarea cu problema sau când ți se pare prea greu de gestionat.


TAUR (20 aprilie - 20 mai)

Când ești nervos, ai două viteze: Ori ești extrem de relaxat, ori devii foarte agitat. Pentru tine, nervozitatea poate trece de la zero la 100 foarte repede. Uneori, ești atât de nervos încât abia dacă poți funcționa. De fapt, poți fi ATÂT de nerăbdător încât nu te comporți ca tine însuți pentru că ești atât de copleșit. Alcineva poate intra într-o cameră și simtă instant energia negativă pe care o emani.

 


GEMENI (21 mai - 20 iunie)

Ai tendința de a le spune oamenilor că ai emoții, pentru că ți se pare cea mai evidentă modalitate de a te descurca. Să vorbești despre lucruri este cel mai ușor pentru tine, dar uneori s-ar putea să spui prea multe. Odată ce ai început să vorbești despre asta, îți este greu să te oprești. Cu siguranță poți recunoaște că ești nervos, dar nu ai nicio idee despre ce să faci în legătură cu asta, ceea ce este foarte greu de înțeles.


RAC (21 iunie - 22 iulie)

Nervozitatea te face să fii prea sensibil. Este ușor pentru tine să te răstești la cineva doar pentru că te-a întrebat dacă ești bine. De obicei, știi cum să îți gestionezi emoțiile, dar lucruri precum neliniștea te înnebunesc puțin. Cel mai probabil te vei izola și vei avea o petrecere de ridicare a moralului, în loc să accepți și să mergi mai departe.

 

LEU (23 iulie - 22 august)

Poți avea cele mai dramatice și vizibile semne de nervozitate dintre toate semnele horoscopului. Aveți tendința de a vă roade unghiile, de a vă scutura piciorul și de a vă atinge obsesiv părul. Oamenii vor observa imediat dacă ești nervos și, de fapt, asta îți și dorești.

FECIOARĂ (23 august - 22 septembrie)

Ai tendința de a deveni serios obsesivă atunci când te simți nervoasă. Te gândești prea mult la lucruri și de obicei asta îți înrăutățește situația. Te gândești la cele mai rele scenarii. Pe lângă faptul că te gândești prea mult, vorbești prea mult când ești nervos. Cu siguranță lași comportamentul nevrotic să-ți controleze gândurile și acțiunile, dar niciodată nu te oprești suficient de mult timp pentru a rezolva problema.

 

BALANȚĂ (23 septembrie - 22 octombrie)

Îți place când lucrurile sunt ușor de rezolvat. Când ești nervos, nu te lași copleșit de tot ce se întâmplă. Ești copleșit și de ceea ce poți face pentru a îmbunătăți lucrurile. Pur și simplu totul este Prea mult. Există atât de multe modalități prin care îți poți combate nervozitatea, încât sfârșești prin a nu mai face nimic în această privință. Ești înghețat de atât de multe opțiuni încât ajungi să te rogi ca totul să dispară în cele din urmă.


SCORPION (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ori ești nervos în legătură cu ceva, ori nu ești - nu există cale de mijloc. Fie știi să gestionezi o situație cu tact, fie cedezi total în fața nervozității tale. Atunci când ești nervos, ești total consumat de emoție încât devii paralizat de ea. Pur și simplu nu poți funcționa ca o persoană normală atunci când ești anxios. Nu există nici o încercare de a o opri - odată ce începe, și te simți blocat.

 

SĂGETĂTOR (22 noiembrie - 21 decembrie)

De obicei, îți controlezi bine emoțiile, dar când ești nervos, îți dai seama că nu mai deții controlul și asta te enervează. Când ești anxios, ai tendința de a te răzbuna pe ceilalți, dar de fapt ești supărat pe tine însuți pentru că te lași afectat de situație. Nu-ți place să nu poți pocni din degete și să-ți dispară nervozitatea.

CAPRICORN (22 decembrie - 19 ianuarie)

Când te simți nervos, încerci să treci cu putere peste emoția ciudată și inconfortabilă, fără să-ți dai seama că tot ce faci este să ignori adevărata problemă. De fapt, ești uimitor când îi ajuți pe ceilalți să se descurce cu sentimentele lor. Din păcate, ești groaznic la a face același lucru pentru tine.

 

VĂRSĂTOR (20 ianuarie - 18 februarie)

Confruntarea cu orice fel de emoții îți face pielea de găină. Când ești nervos, încerci să-ți raționalizezi sentimentele fără să le confrunți cu adevărat. Mai degrabă adopți o atitudine analitică a modului în care să gestionezi problemele. Te vei convinge chiar că nu ești nervos pur și simplu pentru că așa alegi să gândești.

PEȘTI (19 februarie - 20 martie)

Niciodată nu ești foarte sigur cum să-ți abordezi nervozitatea - știi doar că te simți nervos. Te simți copleșit adesea și devii total neajutorat când realizezi că abordarea nervozității tale necesită de fapt multă muncă. Amintește-ți că și ignorarea sentimentelor de nervozitate se poate îmbutelia în interiorul tău și îți poate crea probleme în viitor.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience