Horoscop pentru săptămâna 22 - 28 aprilie 2024. Zodia care va întâmpina anumite probleme financiare: „Să fie atenți la bani”

Data publicării:
Horoscop. Sursă foto: freepik
Descriere foto: Horoscop. Sursă foto: freepik

Horoscopul săptămânii 22 - 28 aprilie. Iată ce spun astrele pentru perioada următoare.

Astrologul Ana-Maria Ticea vine cu previziunile astrale pentru săptămâna care urmează, potrivit WowNews.

 

Berbec

Sunt prinși cu foarte multe situații. Este un moment foarte bun pentru a se canaliza pentru rezolvarea unor datorii, plăți și să-și poată analiza foarte bine energia și relația cu cei din jur, încât să se simtă mult mai bine și eliberați dintr-o serie de situații care i-au marcat.

Taur

Trebuie să închidă anumite parteneriate care nu mai corespund cu ceea ce-și doresc ei în viitor. Sunt foarte interesați în materializarea anumitor situații care țin de planul pragmatic. E un moment intens în care ei se pot gândi la momentele de viitor.

Gemeni

Sunt preocupați de muncă, au multe lucruri de făcut. Trebuie să fie atenți la colegii lor de muncă și mai focusați pe înțelegerea propriului corp. Unii pot face analize medicale. 

Rac

Sunt foarte bine în dorința de a-și înțelege partenerii. Cei care au copii trebuie să fie mult mai atenți. 

Leu

Pare că nu-și găsesc locul, trebuie să fie foarte atenți la conexiunea cu părinții și cu casa lor. Este un tranzit important pentru a face curățenie și pentru a se elimina acele situații care îi deranjează.

Fecioară

Sunt tot timpul pe drumuri, au foarte multe lucruri de rezolvat cu familia, să fie atenți la cum vorbesc. 

Balanță

Au foarte multe cheltuieli în această perioadă, trebuie să fie atenți la acest plan al banilor și al cheltuielilor. Pot fi foarte focusați pe creativitate și pe înțelegerea unor aspecte care au legătura cu performanța. Primează mult imaginea lor si dorința de a avea succes.

Scorpion

Este foarte important să se odihnească, să se gândească la acele persoane, parteneriate care îi scurg de energie și să înlocuiască toate aceste situații care îi defavorizează și care nu îi pun într-o lumină bună.

Săgetător

Se simt foarte obosiți, să fie atenți la sănătate, la drumuri, mai ales dacă lucrează în acest domeniu. E foarte important să mai delege din responsabilități, trebuie să se înțeleagă pe ei, e nevoie de multă empatie și focus.

Capricorn

Trebuie să fie foarte atenți în interacțiunea cu ceilalți, mai ales cu prietenii. Trebuie să aibă foarte multă înțelegere și focus pe acele proiecte care vor veni, astfel încât să-și înțeleagă sufletul.

Vărsător

Este o săptămână cu dorința de a accesa noi orizonturi și cu dorința de a avea succes la locul de muncă. Să aibă mare atenție la cum se raportează la autorități. O perioadă bună pentru a stabili independența cât și un sistem de valori propriu.

Pești

Sunt dornici să călătorească, vor dori să plece și să înțeleagă că potențialul lor trebuie exploatat. Au această dorință de eliberare din anumite situații care nu-i mai satisfac. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel