Zodiile perfect compatibile cu Leul: Cu cine face perechea cea mai bună

Data actualizării: | Data publicării:
pixabay.com autor Darkmoon_Art
Descriere foto: pixabay.com autor Darkmoon_Art

Există patru zodii compatibile cu Leul, atât în relații, cât și în prietenii: 

Zodiile perfect compatibile cu Leul sunt: 

1. Berbec (21 martie - 19 aprilie)


Deoarece ambele semne, Leul și Berbecul, sunt semne de foc, dragostea lor pentru dramă, pasiune și aventură se potrivește perfect.

Fiecare zodie tânjește după atenția fizică și stimularea intelectuală, dar trebuie, de asemenea, să poată sta singuri uneori.

În timp ce aceste două zodii se potrivesc în toate modurile, singurul lucru pe care trebuie să-l evite pentru a-și menține relația sănătoasă este concurența.

Amândouă iubesc lumina reflectoarelor, dar refuză să împartă gloria, deci, în loc să se concureze, trebuie să fie unul fanul celuilalt. 

Totul despre zodia LEU. Personalitate, DEFECTE și compatibilitatea cu celelalte semne zodiacale

2. Gemeni (21 mai - 20 iunie)


Leul și Gemenii se împrietenesc rapid, ceea ce reprezintă primul pas important în orice relație romantică, mai ales când vine vorba de aceste două semne.

Leul are nevoie de pasiune și atenție. Însă Gemenii, care sunt un semn de aer, uneori nu au răbdarea să se ocupe de tot ce le cere Leul.

În cele din urmă, însă, Gemenii sunt gata să muncesc din greu pentru a-l face fericit pe Leu, ceea ce oricine își dorește cu adevărat dintr-o relație.

Citește continuarea pe DC MedicalGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel